Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR Business Partner jobb i på SE Frigo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR Business Partner på SE Frigo

HR Business Partner

SE Frigo Heltid

Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster som är enkla att hantera och där allt sker i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. På Frigoscandia driver vi aktivt en rad hårt satta miljömål, där en tydlig ambition är att erbjuda en helt fossilfri fordonsflotta år 2025. Under 2019 stod ett nytt tempererat lager klart utanför Helsingborg och ännu ett stod klart under våren 2021 där dessa lagers miljöpåverkan ska vara minsta möjliga. Våra värderingar; tar ansvar, spelar för laget och vill mer styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Vill du vara med Frigoscandias spännande förändringsresa framåt och samtidigt arbeta med fantastiska medarbetare?

Frigoscandia är nu inne i en spännande förändringsresa och behöver stärka upp sitt team med ytterligare en HR Business Partner. Företagets HR-team har en central funktion och ger effektivt och professionellt stöd som bidrar till att verksamheten når sina affärsmål. I rollen ger du möjlighet att arbeta i en omväxlande och spännande vardag där ingen dag är den andra lik. Under hösten kommer vi arbeta intensivt med olika projekt och ta oss an nya ansvarsområden.

I HR teamet erbjuds du fantastiska kollegor och vi strävar alltid att se hur vi kan komplettera och stärka varandra. Tillsammans är vi bäst!

Du kommer att arbeta mot något av företagets affärsområden. I rollen arbetar du brett med HR frågorna och kommer ha specifikt övergripande ansvarsområde, inom arbetsmiljö, GDPR eller internkommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att samarbeta med ledningsgrupp där det förväntas att du är en proaktiv, initiativtagande person med HR-professionellt synsätt och starkt affärsfokus.
  • Att omsätta den övergripande verksamhetsstrategin till affärsnära HR-plan.
  • Att vara en effektiv partner till ledningsgrupp och chefer i generella personalrelaterade frågor
  • Att säkerställa att organisationen följer svensk lagstiftning och kollektivavtal samt driva fackliga förhandlingar
  • Att ansvara för en effektiv implementering av HR-strategier, direktiv och processer inom organisationen
  • Att initiera och driva olika strategiska HR-initiativ, så som Talent & Performance Management, Succession planering etc.

Som HR Business Partner rapporterar du till HR-manager för Frigoscandia. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg, men resor förekommer.

Bakgrund och profil  

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet av professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå.

Du har erfarenhet från brett HR-arbete, med god förhandlingsvana och erfarenhet av att driva förändringsarbete. Vi söker dig som har specialistkompetens inom något eller några av följande kompetensområden; Arbetsmiljö, GDPR och internkommunikation. Har du därtill erfarenhet av nordisk arbetsrätt så är det extra meriterande.

Viktigast i rollen är hur du är som person. I teamet behöver vi en person som har ett coachande men resultatorienterat förhållningssätt och som kan ta sig an utmanande arbetsuppgifter på ett framgångsrikt sätt. Det är också viktigt att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och trivs med att vara en proaktiv partner till chefer och medarbetare i en föränderlig miljö. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas.

B-körkort är ett krav.

Information och ansökan

Sista ansökningsdag är 31 juli 2021, men vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Frigoscandia gillar mångfald och uppmanar alla kvalificerade personer att söka!

Om du har frågor kring tjänsten, är du välkommen att kontakta HR Manager Pernilla Möller 042-17 85 88, [ Link removed ]

Under v 27-29 kommer vi inte ha möjlighet att besvara dina frågor.

 

Rekommenderade jobb

HR Business Partner
SE Frigo Heltid
HR Business Partner till Tacton i centrala Stockholm
Tacton Systems AB Stockholm Heltidsanställd
HR-partners
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145768