Jobbet HR Business Partner inom logistik, Menigo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner inom logistik, Menigo publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad HR Business Partner med gedigen erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och med ett starkt intresse för utveckling av organisation och medarbetare samt arbetsmiljö? Vi söker dig som trivs i en snabbrörlig och kundorienterad miljö och vill vara med på Menigos spännande utvecklingsresa.

Om företaget

Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. De tror att den viktiga samhällspåverkan som de har som företag är ett resultat av människorna omkring dem. Menigo vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där de samarbetar för att nå resultat. Menigo har sina kunder i fokus och passionen för mat levande i sin vardag och de vill bidra till en hållbar utveckling i samhället. Deras medarbetare kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. De tror på och lever sina värderingar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibilty. HR-teamet består av 11 medarbetare med olika kompetens- och ansvarsområden; bland andra Business Partners, Lön, Learning & Development samt Comp & Ben. Nu söker Menigo en HRBP med ansvar mot säljfunktionen.

Arbetsuppgifter

Som HRBP för logistikfunktionen är ditt huvudsakliga ansvarsområde att driva, utveckla och stödja HR-arbetet för funktionen. Du är en del av logistikfunktionens ledningsgrupp och stöttar samtliga chefer inom logistikorganisationen runt om i landet. Arbetet innebär att du driver och implementerar processer inom utvecklings- och organisationsområdet. Du arbetar nära och tillsammans med chefer och arbetsledning i frågor som arbetsmiljö- och hälsa, arbetsrätt och fackliga relationer, ledar- och kompetensförsörjning samt löpande bemanningsfrågor. Logistikorganisationens medarbetare finns på sex orter runt om i Sverige, varför finns visst resande kommer att förekomma. Du kommer också att ha ett koordinerande ansvar för Menigos arbetsmiljöarbete, vilket innebär att utveckla och stödja Menigos systematiska arbetsmiljöarbete, stötta de olika arbetsmiljö-kommittéerna samt initiera och samordna externa samarbetspartners inom arbetsmiljöområdet som tex företagshälsovård. Du kan också komma att driva och vara delaktig i olika utvecklingsprojekt som kan spänna brett över hela HR området. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med övriga kollegor i HR-teamet och du rapporterar direkt till HR direktören.

Formella krav

• Relevant akademisk utbildning • Flerårig erfarenhet av HR Business Partner-arbete inom logistik, produktion, transport eller lager • Gedigen erfarenhet av arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor • Bred kompetens inom arbetsrätt, kollektivavtal och fackliga relationer • Erfarenhet av projektledning och arbete med Lean är meriterande • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift Vi söker dig som har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du besitter en förståelse för vad som behöver prioriteras ur ett operativt perspektiv. Som person är du positiv och värdesätter ett inkluderande arbetssätt och ser samarbete som avgörande för att nå resultat. Vidare har du en stark personlig integritet, förmåga att skapa förtroende och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar. Slutligen tror vi att du har ett gediget affärsintresse och ett engagemang för mat och dryck då det är kärnan i Menigos verksamhet. Din roll innebär många kontaktytor och för att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har förmåga att bygga och utveckla goda relationer internt och externt.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Menigo. Start: Omgående Plats: Stockholm, Globen Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2475301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till