Jobbet HR Business Partner hos Ework har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Business Partner hos Ework publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående och strukturerad person med tidigare erfarenhet inom personalrelaterade ärenden eller HR? I denna roll får du arbeta brett inom HR och vara med på en utvecklingsresa där du får vara med och påverka.

Om företaget

Ework Group är en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 7000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och präglad av Eworks värdeord: Eager, Professional & Alert. Ework Group har haft ett mycket spännande år bakom sig där fokus har varit att skapa nya rutiner och processer samt att harmonisera dessa mellan deras olika länder. Denna resan fortsätter och berikar det daglig arbetet. Ework Group söker en kollega som förutom kvalifikationer inom HR även har ett starkt intresse och förmåga att driva projekt från början till slut.

Arbetsuppgifter

• Support till ledare och medarbetare gällande personalrelaterade ärenden och anställningsfrågor etc. • Utbildning- och workshop inom aktuella HR frågor • Systematiskt arbetsmiljöarbete • Arbetsrättslig rådgivning, fackliga relationer och förhandlingar • Lönekartläggning och lönerevision • Rehabilitering • Mångfald – och jämställdhetsarbete • Revidering och implementering av policys, processer och rutiner • Enklare lön- och HR administration • On- och offboarding

Formella krav

• Minst 3 års erfarenhet inom HR relaterat arbete • Mycket goda kunskaper av arbetsrättsliga frågor • Flytande språkkunskaper i svenska, engelska i tal och skrift mediterande om du även kan andra nordiska språk eller polska För att trivas i rollen är du en person som vill framåt, har förmågan att se utveckling och driver ditt arbete självständigt. Du motiveras av att kreativt hitta nya sätt att arbeta på och drivs av att verka i en organisation förändringar ses som positivt. Som person är du engagerad och har lätt för att skapa kontakter inom bolaget. Du trivs också att arbeta nära chefer och finner det lätt att stötta dem i svåra samtal. Som HR Business Partner är du konsultativ och har ett eget driv. Självklart identifierar du dig med våra värdeord; Eager, Professional & Alert.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: HR-generalist, HR, arbetsrätt, HR-specialist, rehabilitering, Löneadministration

Referens

2459701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till