Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

HR Business partner, Örebro job in Örebro at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
HR Business partner, Örebro på Randstad AB

HR Business partner, Örebro

Randstad AB Örebro, Örebro län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en HR Business Partner till vår kund i Örebro för ett vikariat med start i juli/augusti. Är du någon som motiveras av att utveckla och stötta verksamheter i HR-frågor och har erfarenhet av detta sedan tidigare? I rollen som HR-BP söker vi dig som vill vara med och stödja chefer och medarbetare, implementera HR-processer och arbeta affärsnära. Här ges du en unik möjlighet att bli en del av ett stort företag där pålitlighet, kundupplevelse och hållbarhet står i fokus. Låter det som rätt uppdrag för dig? Då ser vi fram emot din ansökan – redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Som HR Business Partner ger du stöd och professionell vägledning till chefer och ledare samt arbetar tillsammans med linjechefer med att införliva företagets HR-strategier som syftar till att skapa värde för verksamheten. Du är delaktig i att utveckla, planera och följa upp HR-arbetet, vilket du gör i nära samarbete med cheferna inom dina områden. I rollen som HR Business Partner ger du stöd till chefer i alla typer av HR-frågor, som exempelvis rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt samt förändrings- och utvecklingsarbete. En viktig del av ditt arbete är också att samverka med fackliga parter samt att företräda företaget genom att etablera externa kontakter och nätverk. Du rapporterar till områdets HR-chef och har ett nära samarbete med övriga HR Business Partners.

Du välkomnas av HR-teamet som lokalt består av tre andra HR business partners samt en HR-chef. I nuläget sitter teamet och jobbar hemifrån pga pandemin men på sikt förväntas tjänsten vara på plats på kontoret i Örebro. arbetstider.

Heltid, kontorstider mån-fre. Tjänsten är ett vikariat som konsultanställd tjänsteman via Randstad och förväntas pågå till 31/12-2021. En del resor inom regionen kan förekomma.kvalifikationer.

Som person är du drivande, självständig och affärsmässig. Du tar egna initiativ och ansvarar för att implementera HR-processer inom dina ansvarsområden. För att lyckas i rollen krävs även att du är förtroendeingivande, har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har en relevant akademisk utbildning (alt. Likvärdig arbetslivserfarenhet), god kunskap i arbetsrätt och dokumenterad tidigare erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du har kunskap om marknaden och kan analysera trender och konsekvenser ur ett HR-perspektiv. Du tycker om att arbeta med arbetsrättsliga frågor och vi ser gärna att du är van vid fackliga förhandlingar. Har du även tidigare erfarenhet av omställnings- och förändringsarbete där du kan ta initiativ och agera som förändringsledare, är detta mycket meriterande. Även god kompetens inom arbetsmiljöområdet är ett stort plus.

I din yrkesperson har du ett helhetsperspektiv i ditt arbete och förmår att arbeta målstyrt. Förtroende och respekt är viktigt för dig i samarbete med dina kollegor och du har ett coachande förhållningssätt i ditt arbete. Du förstår kopplingen mellan HR och affärsstrategi och kan omsätta övergripande strategiska mål till taktiska mål.

Fortsättningsvis kommunicerar väl i tal och skrift, på svenska. Din systemvana är god och du är van att arbeta i Office 365 och Excel.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-06-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Anna Dahl, Senior Consultant Manager, 073-343 41 63

 

Rekommenderade färdigheter

Utvecklingsarbete
Vi (Textredigeringsprogram)
Utbildning
Svenska (Undervisning)
Arbetsrätt
Arbetsrätt (Undervisning)

Rekommenderade jobb

HR Business partner, Örebro
Randstad AB Örebro Deltidsanställd
Kundtjänstmedarbetare sökes till kommande uppdrag i Örebro-regionen!
Poolia Örebro län - Örebro Heltidsanställd
Ej angett
CNC-operatör i Eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201347886