Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR BP till Esrange i Kiruna - dags att flytta norröver? jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR BP till Esrange i Kiruna - dags att flytta norröver? på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

HR BP till Esrange i Kiruna - dags att flytta norröver?

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden till nytta för jorden. Genom våra närmare 600 anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem. Esrange Space Center är med sitt unika geografiska läge, sin infrastruktur och kompetens redan idag en mycket viktig del av rymdvärlden. Här sänder vi upp höghöjdsballonger och sondraketer och har också världens mest använda civila markstation för satelliter.

Är rollen rätt för dig?

Vi söker dig som med stor drivkraft och engagemang vill ge våra chefer och medarbetare stöd i ett brett spektrum av HR-frågor. Du är trygg i dig själv och i din breda HR-kompetens, med förmågan att driva på och få saker att hända i praktiken. Du är erfaren och med god vana att samverka och förhandla med fackliga parter och helt bekväm med att arbeta på engelska.

Egenskaper som kännetecknar dig är ditt strukturerade arbetssätt, din professionalism och din affärsmässighet. Du kommer jobba tillsammans med många duktiga kollegor, och är en utpräglad teamplayer. Troligen jobbar du redan idag i en HR Business Partner roll eller motsvarande och ser fram emot att komma in i ett nytt och inspirerande sammanhang där du kan vara med och bidra.

Rollen

Rollen som HR Business Partner hos oss är bred och du kommer bli vår nyckelperson inom HR på Esrange i Kiruna. Du jobbar tätt tillsammans med chefer och medarbetare på Esrange, vår HR Chef och vår HR Coordinator. Du kommer även ha kollegor inom HR i de andra länderna. Esrange Space Center är en spännande arbetsplats med en internationell puls som är starkt präglad av sin koppling till Universitets- och forskningsvärlden.

Tillsammans med dina HR-kollegor stöttar du organisationens chefer i alla typer av HR-frågor och driver HR-årets alla processer. Du kommer vara en nyckelperson i vårt arbete med att attrahera, utveckla och behålla medarbetare. I detta arbete ingår bland annat rekrytering, samarbete med universitet och högskolor och kompetensutveckling. Andra viktiga arbetsområden är arbetsrätt och förhandlingar, performance management, compensation & benefits samt arbetsmiljöfrågor.

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser helst att du är placerad i Kiruna men andra lösningar kan diskuteras. Esrange kommer under 2022 öppna kontor i centrala Kiruna i nya fina lokaler. Kanske har du norrländska rötter och längtar efter att vända hemåt igen?

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, [ Email address blocked ] 0733 914108.

SSC

At SSC we work in a business where agility and fast adaptation goes side by side with reliability. SSC – Swedish Space Corporation – is a leading global provider of advanced space services. Since our start, pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. www.sscspace.com

Kiruna

I Kiruna finns många möjligheter på nära avstånd som gör att du kan fylla ditt liv med omväxlande och spännande aktiviteter.
Närheten gör att det är lätt att vara aktiv. Det finns allt från små äventyr till stora upplevelser. Kiruna, som är en av Sveriges föreningstätaste kommuner, erbjuder ett rikt fritids- och kulturliv.

I Kiruna ges du och din familj förutsättningarna för att livet ska gå ihop, blomstra och utvecklas. Här finns allt som möjliggör ett fungerande familjeliv, med korta avstånd, trygga boendemiljöer, en välutvecklad barnomsorg, natur och ett socialt skyddsnät. www.kiruna.se


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3446FCC5A466439B8EF29D05E3AA9118