Jobbet HR Administratör till Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR Administratör till Solna publicerad av Andara Bemanning AB

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren HR administratör till ett företag i Solna som växer och behöver utöka med en medarbetare till.

Företaget är ett privatägt ungt teknikföretag inom spel som varit verksam på marknaden i snart 5 år och har cirka 30 anställda. Tillväxten har gått snabbt och för att fortsätta bevara en god stämning så att alla ska trivas lägger de därför mycket resurser på att skapa en god arbetsmiljö. För att kunna lägga ännu mer resurser och tid på kultur- och arbetsmiljöarbetet vill de nu anställa ytterligare en person till deras HR-team.

 Företaget sitter idag i ljusa och trevliga lokaler nära T-banan.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR administratör kommer du jobba tätt ihop med en kollega för att ständigt förbättra HR- funktionen. I rollen ingår att entusiasmera och hjälpa till att sätta upp mål för att effektivisera arbetet. Du kommer också att arbeta med generella HR frågor som dyker upp på daglig basis och har övergripande kunskap inom arbetsrätt.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen är att du har relevant akademisk utbildning inom HR och personal-administration. Du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Ett krav är att du har god kommunikativ förmåga och är en van ledare.

•        Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav

•        Mycket goda kunskaper i svenska  och engelska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper

Vi söker efter en person som gillar att utveckla och förbättra saker. Du är orädd att ta dig an nya utmaningar och driver dessa självständigt. Du har hög integritet och gillar att ha många bollar i luften. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är en lagspelare och har god social kompetens. 

En förutsättning är också att du är tekniskt intresserad och tycker om att vara delaktig i verksamheten. Du är flexibel och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus.

Mer om tjänsten

•        Tillsättning: Slutet okt

•        Omfattning: heltid

•        Placering:  Solna

Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du kommer att bli anställd hos oss på Andara Group de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parters så önskar.

Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga [ Email address blocked ] Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS!  För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-952028-178594

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till