Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR administratör jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR administratör på Poolia

HR administratör

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid


Är du intresserad av bred HR-administration och har dessutom vana av rekrytering? I rollen som HR-administratör erbjuds du chansen att kombinera generell personaladministration med rekryteringsarbete. Tjänsten är perfekt för dig som är relativt nyexaminerad med erfarenhet av rekrytering och vill testa en bredare roll med fokus på HR-administration i ett växande företag.

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra HR-teamet på MatHem och arbeta nära systemansvarig i det administrativa arbetet. Nyligen implementerades ett nytt HR-system och ditt främsta ansvar kommer vara att hantera all personalrelaterad information som ska registreras och uppdateras i systemet. I och med att systemet är nytt kommer du också att arbeta med att utvärdera, effektivisera och förbättra användningen av systemet tillsammans med systemansvarig och övriga inom HR.

Rollen kommer även innebära en del rekryteringsarbete där du främst kommer att arbeta med urval och relaterad administration. Som en central del i HR-teamet kan även andra arbetsuppgifter tillkomma.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant avslutad högskoleutbildning samt något års erfarenhet av att ha arbetat i en junior bredare HR-roll alternativt renodlat med rekrytering. Du behöver inte ha drivit fullständiga processer självständigt men vi ser att du är trygg med att hantera urvalsarbete. Du har systemvana från något HR- eller rekryteringssystem och har ett intresse för systemfrågor och förbättringsarbete. Tjänsten förutsätter att du har ett professionellt språk på både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är driven och strukturerad med ett analytiskt och lösningsfokuserat tänk. Du trivs i nära samarbete med kollegor och är kommunikativ och flexibel.

Om verksamheten
För oss på MatHem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar – matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Vi är nu ca 2500 medarbetare inom Mathem som servar våra kunder från våra siter i Stockholm (Bromma, Veddesta), Malmö samt Göteborg.


Övrig information

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Du kommer att tillhöra företagets kontor i Bromma.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via annonsen redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60951