Jobbet HR-specialist till Siemens Financial Services i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-specialist till Siemens Financial Services i Solna publicerad av Placera Personal

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Företaget
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet samt pålitlighet i mer än 170 år. Företaget är verksamt världen över, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Siemens i Sverige har 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.
Nu säker vi efter en HR-specialist till Siemens Financial Services i Norden som erbjuder företagskunder skräddarsydda finansieringslösningar vid köp av såväl Siemensproducerad som annan utrustning. Vi tror att du som söker är HR-specialist med stor ansvarskänsla som vill ta dig an detta spännande konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå t.o.m. årsskiftet 2020/2021.

Tjänsten
Som HR-specialist ute hos vår kund kommer du få arbeta brett inom HR. Du kommer få möjlighet att driva både egna ansvarsområden och stötta HR chefen i olika arbetsuppgifter. Här kommer du att vara delaktig i att båda utveckla och genomföra olika HR processer såsom medarbetarundersökningar, arbetsmiljöfrågor och uppföljning av nyckeltal inom HR. Exempel på egna ansvarsområden är lönerevision samt utveckling av HR relaterad information på bolagets intranät. I denna roll har du ett nära samarbete med både HR chefen och ett 20-tal andra chefer som du också kommer operativt stötta och coacha. Vissa resor kan förekomma, främst till Umeå (ca 1-2 ggr per månad).Kvalifikationer
Du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning inom HR, Beteendevetenskap eller annat relevant område. Du har arbetat inom HR under några år så som exempelvis HR-specialist eller HR-assistent. Om du tidigare arbetat i en internationell miljö eller inom ett stort bolag tror vi att du kan dra nytta av detta i rollen. Du är duktig på Excel och har lätt för att sätta dig in i nya personalsystem. Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personligt
För att trivas i rollen som HR-specialist tror vi att du är en noggrann, initiativtagande och självgående person som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar efter att leverera kvalité och förstklassig service och slutför alltid de arbetsuppgifter du har tagit dig an. Som person har du lätt för att samarbeta, bidrar till en bra stämning och ett gott arbetsklimat.

Varaktighet/Arbetstid
Varaktighet: omgående och pågå t.o.m. årsskiftet 2020/2021
Arbetstider: Kontorstider mån-fred, 40/v
Placering: Evenemangsgatan 21, Solna

Intresserad av tjänsten?
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: HR-specialist, HR-assistent, Solna

Referens

fbdca8369c5db307ddced1a6ceafb317

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till