Jobbet HR-profiler med erfarenhet av HR och löneadministration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-profiler med erfarenhet av HR och löneadministration publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Din intresseanmälan:
Vi på Jurek HR (tidigare ID Entity) vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom HR-området med fokus på HR- och löneadministration. På Jurek HR träffar vi proaktivt HR-kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker ofta efter personer med tidigare erfarenheter av just HR- och löneadministration. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund men fokus är på att komma in och stötta i våra kunders HR- och löneadministrativa arbete. Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande:

  • Sköta löneadministrationen för kunden alternativt arbeta gentemot en outsourcad lönepart.
  • Förbereda statistik och rapporter, ha kontakt med extern löneleverantör och andra myndigheter. 
  • Samarbeta med övriga medarbetare på HR-avdelningen och stötta i arbetet med exempelvis onboarding, exitprocesser, rekryteringsadministration.
  • Ge HR-support till övriga medarbetare och chefer i organisationen samt vara Superuser i ett befintligt HR-system.

Vi vill att du har erfarenhet sedan tidigare samt gärna har en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande.

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag och för senaste nytt inom HR – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.


Referens

3E240199424B4F41928B3869A15C475A

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till