SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-Personal för kommande uppdrag jobb i Stockholm på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-Personal för kommande uppdrag på Lernia

HR-Personal för kommande uppdrag

Lernia Stockholm Heltid

Om tjänsten

Har du studerat HR och har tidigare erfarenhet av personalansvar eller personaladministration är du välkommen med din. Inför kommande uppdrag söker vi dig som har studerat eller arbetat brett inom HR. Vi på Lernia söker kontinuerligt efter duktiga HR-medarbetare till uppdrag eller direktrekrytering hos våra kunder. Vi samarbetar med med både nationella och internationella företag inom olika branscher  som behöver seniora som juniora Hr-medarbetare till längre och kortare uppdrag. Öka dina chanser till ditt första eller nya jobb och ansök redan idag. 

För att trivas inom HR  tror vi att du  är ordningsam  och har god struktur i ditt arbete Det är fördelaktigt om du har vana av att arbeta i olika system samt Office paketet.

OBS! DETTA ÄR EN INTRESSEANMÄLAN FÖR KOMMANDE UPPDRAG OCH GÄLLER ALLTSÅ INGEN AKTUELL TJÄNST.

Arbetsuppgifter som kan ingå

  • administration 
  • personalansvar 
  • coachning
  • ledarskap
  • rekrytering 
  • employer branding

Personliga egenskaper

Du  förstår vikten av att arbeta resultatinriktad mot deadlines och vara noggrann. Vi ser vidare att du är ambitiös, ansvarstagande och trivs i att arbeta självständigt såsom i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Information

Vi tar emot ansökningar via Lernias hemsida där du kan skicka in din ansökan längst ner i annonsen samt registrerar ditt cv och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Forma framtiden med oss 

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Läs mer på [ Link removed ] .

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 117139