Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-partner till expansivt bolag i Nyköping jobb i Nyköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-partner till expansivt bolag i Nyköping på Randstad AB

HR-partner till expansivt bolag i Nyköping

Randstad AB Nyköping, Södermanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter en självständig HR roll med både strategiska och operativa arbetsuppgifter? Vill du vara med på en utvecklingsresa och få möjlighet skapa HR-funktionen inom ett bolag i en expansiv fas med huvudkontor i Nyköping? Nu har vi en tjänst som HR-partner ledig till en ledande aktör inom den svenska marknaden för jordbruksmaskiner; Bil & traktorservice AB.

Bil & och traktorservice växer så det knakar. Företaget säljer och servar John Deere-maskiner över hela Mellansverige och är en expansiv fas med snart 200 medarbetare. Huvudkontoret i Nyköping har nya lokaler och söker nu en HR-partner som kommer att sitta med i ledningsgruppen i strategiska frågor men också sköta operativa arbetsuppgifter inom HR. I dagsläget sköts frågorna inom HR-området direkt av chefer och ledningen och företaget behöver nu stärka upp med dig som är redo att kliva in som HR-partner för att på ett professionellt och effektivt sätt stötta cheferna på bolagets väg uppåt.

Om du känner dig redo för utmaningen att leda och utforma HR-arbetet i en framgångsrik, expansiv och platt organisation med en öppen kultur och en långsiktighet i relationerna så tror vi att det här är nästa steg i din karriär! 


ansvarsområde.

Som HR-partner hos Bil & traktorservice kommer du att arbeta verksamhetsnära cheferna. Arbetsuppgifterna är både strategiska såväl som operativa löpande uppgifter knutna till HR-funktionen. Du rapporterar till ledningen och samordnar ditt arbete med de olika anläggningarna och huvudkontoret självständigt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med:

• Planer, rutiner och processer kopplat till din funktion, exempelvis kring långsiktig kompetensförsörjning och organisationsutveckling
• Stötta chefer i löpande HR-frågor
• Rehabfrågor och omplaceringar
• Anställningsprocessen och rekrytering
• Introduktion av nya medarbetare
• Arbetsrätt, kollektivavtal och förmåner
• Pensioner och försäkringar


arbetstider.

Arbetstiderna är 7-16. Du utgår från Nyköpingskontoret men resor 1-2 gånger i månaden kan förekomma.


kvalifikationer.

Du har flera års erfarenhet av arbete med HR-frågor åtminstone delvis från privata näringslivet, gärna från branscher med liknande verksamheter och där uthållighet i relationer vinner i längden. Du känner dig trygg med att kunna använda dina kunskaper och erfarenhet från dina tidigare roller som HR-generalist, HR-business partner eller liknande och med kort introduktion kunna gå in och driva ett brett HR-arbete på företaget. 

Du har utbildning inom HR/personal eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du engagerar dig starkt i den verksamhet som du verkar inom och vet hur viktig din roll tillsammans med ledning är för bolagets långsiktiga framgång. 

Som person gillar du att få ta plats och ha en drivande självständig roll där du arbetar. Du är organiserad och strukturerar själv upp dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt men föredrar också omväxling i arbetet. Du tycker att det är roligt med problemlösning.  Det är naturligt för dig att proaktivt bygga relationer och du ser kommunikation och samarbetsförmåga som styrkor hos dig själv. Du är trygg i dig själv och din förmåga att föra dialoger i olika sammanhang.

B-körkort är ett krav för tjänsten då resor i arbetet förekommer


ansökan.

Sista dag för ansökan är den 25 oktober. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Köhler, 0736-794777, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360167