Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

HR-partner med fokus på internkommunikation job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
HR-partner med fokus på internkommunikation på Poolia

HR-partner med fokus på internkommunikation

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du ha en bred och konsultativ HR roll i en av Sveriges mest välbesökta kulturinstitutioner med cirka 3 miljoner besökare årligen? Gillar du att ta ansvar och har erfarenhet av att arbeta med internkommunikation?

Nu söker vi en HR-partner med inriktning internkommunikation till Kulturhuset Stadsteatern AB. Kulturhuset Stadsteatern är Stockholms mötesplats för alla, en mångfald av röster och perspektiv med yttrandefrihet och konstnärlig frihet som grund. Här erbjuds en mängd föreställningar, konserter, utställningar, samtal och biblioteksverksamhet som inbjuder till nya perspektiv - varje dag!

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kontoret finns vid Sergels Torg i centrala Stockholm. Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Kulturhuset Stadsteaterns HR-avdelnings uppdrag är att stötta organisationens chefer i allt väsentligt inom HR. Idag består avdelningen av tre personer och kommer nu att utökas med en ytterligare person. Som HR-partner rapporterar du till HR-chef. Kulturhuset Stadsteatern finns vid Sergels torg, i Skärholmen, i Vällingby och i Husby samt i Stockholms parker med Parkteatern sommartid.

Som HR-partner med inriktning internkommunikation erbjuds du ett brett och varierat arbete där du är ett chefsstöd i traditionella HR-frågor samtidigt som du arbetar med att utveckla den interna kommunikationen. En viktig del är att informationen i de interna kanalerna är tydlig, korrekt och inspirerande så att den har relevans för medarbetarna. Du kommer att arbeta nära de olika avdelningarna både när det gäller dagliga frågor och i utvecklingen av interna kommunikationsstrategier.

Inom HR kommer du att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer att arbeta med att:
- Coacha chefer i frågor inom HR-området
- Stötta cheferna i det systematiska arbetsmiljöarbetet och jobba med uppföljning inom området
- Bidra till utvecklingen av arbetssätt, processer, riktlinjer och verktyg
- Identifiera utbildningsbehov och genomföra vissa utbildningsinsatser
- Arbeta med facklig samverkan
- Rekrytering och bemanning
- Övrig administration tillhörande HR området

Fackliga representanter:
Scen och film, Urban Riismark, [ Email address blocked ]
Akademikerförbunden, Petter Zerpe, [ Email address blocked ]

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsområdet eller motsvarande tillsammans med minst tre års erfarenhet av en liknande och självständig roll. Om du har erfarenhet av att arbeta inom kultursektorn ser vi det som meriterande. Vidare är erfarenhet av arbete med internkommunikation ett krav. Du kommer att arbeta med texter och dokumentation gällande processer och riktlinjer vilket ställer krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som i skrift. Därtill önskar vi att du har en god pedagogisk förmåga då rollen är konsultativ, vilket inkluderar att hålla presentationer och ibland även att hålla utbildningar.

I rollen kommer du att arbeta i nära kontakt med chefer vilket kräver en hög grad av professionalism samt förmåga att bygga och att upprätthålla relationer. Du är trygg i din roll, delar med dig av kunskap och kompetens samt har en god samarbetsförmåga. Vidare arbetar du strukturerat med en god prioriteringsförmåga, är lösningsorienterad och ansvarstagande.

Om verksamheten
Kulturhuset Stadsteatern AB är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern AB omfattar ca 400 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner. Läs mer: kulturhusetstadsteatern.se

 

Rekommenderade jobb

HR-partner med fokus på internkommunikation
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Accounting Manager Sweden/ Redovisningschef
Selecta AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Behöriga och obehöriga vikarier sökes till förskolor i Södertörns Kommuner!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60029