Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-partner / HR-generalist till Holmen Iggesund Paperboard jobb i Hudiksvall på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-partner / HR-generalist till Holmen Iggesund Paperboard på Bravura

HR-partner / HR-generalist till Holmen Iggesund Paperboard

Bravura Hudiksvall, Gävleborgs län Heltid

Har du erfarenhet inom arbetsrätt och personalfrågor? Vi söker dig som vill arbeta brett inom HR och vill vara delaktig i att utveckla HR arbetet framåt hos Holmen Iggesund Paperboard!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Holmen Iggesund Paperboard.

Om företaget

Holmen Iggesund Paperboard ingår i skogsindustrikoncernen Holmen, som äger mer än 1,3 miljoner hektar skog i Sverige. Detta gör att de kan ta hand om och tänka kvalitet från utsäde till kartong. Deras grund är ett hållbart skogsbruk och de tillverkar sina produkter i toppmoderna och biodrivna fabriker.

Holmen Iggesund Paperboard tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote, Incada och Inverform. Förpackningar av deras kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för deras kunders kunder. De har en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. De värdesätter sina medarbetare och produkter högt. Kartongproduktionen sker i Workington, England och vid Iggesunds Bruk vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-partner arbetar du brett med operativt och strategiskt HR arbete. Du arbetar mot en avdelning inom Iggesunds bruk där du är avdelningens närmsta HR stöd. Dina huvudsakliga uppgifter berör rekrytering, utbildning, kompetensutveckling, rehabilitering, medarbetarsamtal samt övriga personalfrågor och administration kopplat till HR arbetet. Vidare arbetar du med strategiska frågor där du utvecklar nya processer och arbetssätt tillsammans med chefer och övriga kollegor inom HR organisationen.

Som HR-partner genomför du fackliga förhandlingar och stöttar chefer i tolkning av avtal och lagar för att säkerställa att policys och riktlinjer följs.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har en universitets-/högskoleexamen inom relevant område
• Du har erfarenhet av arbete inom HR området
• Kunskap och praktisk erfarenhet inom arbetsrätt och avtalsfrågor är starkt meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I rollen som HR partner har du kontinuerlig kontakt med medarbetare och samarbetar brett inom organisationen, vi ser därav att du har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan utstråla trygghet i din roll då du stundtals hanterar svåra samtal och personalärenden. Vi ser att du är en person som vågar ta egna initiativ och som drivs av att förbättra och utveckla arbetet inom HR.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Iggesund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, HR-generalist, HR-partner, HR-specialist, rekrytering, rekryterare, konsultchef, kompetensutveckling, utbildning, personal, personalfrågor, avtal, arbetsrätt, Iggesund

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3575101