Jobbet HR-konsulter inom rehabilitering respektive kompetensförsörjning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-konsulter inom rehabilitering respektive kompetensförsörjning publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

HR-avdelningen på funktionsstödsförvaltningen utvecklar och utvecklas!
Vi har ett spännande uppdrag där vi tillsammans arbetar för att skapa mervärde för verksamheterna. Tillsammans gör vi det möjligt!

Nu söker vi två HR-konsulter som med professionalism, kunskap och engagemang vill ta sig an de uppdragsspecifika arbetsområdena kompetensförsörjning respektive rehabilitering. Vi på HR-avdelningen har ett prestigelöst förhållningssätt, vi hjälper varandra och vi skrattar mycket tillsammans.


Arbetsuppgifter

Gemensamt för båda tjänsterna är att dessa är förvaltningsövergripande och uppdragsspecifika med särskilt ansvarsområde. Det innebär att både strategiskt och operativt ansvara för att processleda, driva, utveckla, förbättra och implementera rutiner och arbetsmetoder inom förvaltningens kompetensförsörjnings- eller rehabiliteringsarbete.

Vidare kommer du att arbeta med att ta fram, analysera och presentera underlag som ett effektivt stöd i olika beslutsprocesser kopplat till uppdraget. Administration samt skriftlig och muntlig framställan är en väsentlig del av uppdraget.
Du kommer att:
•samverka och samarbeta med såväl interna som externa aktörer.
•utbilda chefer/kollegor.
•samverka med fackliga organisationer.
•representera förvaltningen i de Malmö stad övergripande processgrupperna (kompetensförsörjning resp. rehabilitering).


I uppdraget som HR-konsult kompetensförsörjning kommer du även att arbeta med förvaltningens employer branding arbete, representera förvaltningen i olika arbetsmarknadsprojekt samt utveckla metoder för kompetenshöjande insatser.

I uppdraget som HR-konsult rehabilitering kommer du att överta rehabärenden från HR-kollega då medarbetaren, enligt medicinsk bedömning, inte kan återgå till ordinarie arbete. Du kommer även att vara specialiststöd till kollegor inom avdelningen vid behov av ärendehandledning. Vidare kommer du att planera för och driva hälsofrämjande projekt tillsammans med företagshälsovården.


Gemensamt för båda tjänsterna är att kontaktytorna är många och att arbetet är omväxlande.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från PA-programmet eller annan universitets-/högskoleutbildning arbetsgivaren bedömer relevant. Du har några års erfarenhet av brett och konsultativt HR-arbete och vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher eller verksamheter. Du har fördjupad kunskap inom ditt uppdragsområde och är bekväm med att utveckla, utbilda och informera.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha hög samarbetskompetens och ett prestigelöst förhållningssätt. Du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kan driva dina processer mot uppsatta mål. Du behöver också vara strukturerad med god administrativ förmåga och kunna organisera och prioritera dina aktiviteter effektivt.

Det är bra om du är strategisk och har ett brett perspektiv på frågor, både på kort och lång sikt. Omvärldsbevakning och utveckling är viktigt för oss och därför söker vi dig som är nyfiken och intresserad att hålla dig uppdaterad och har modet att prova nya arbetssätt.

Vi förutsätter att du har god svenska i tal och skrift, är bekväm med arbete i olika IT-baserade verksamhetssystem och i Office-paketet.

Vi erbjuder dig en utvecklande HR-roll där du förväntas påverka och göra skillnad. Vi sitter, tillsammans med övriga stabsavdelningar, i moderna centrala lokaler i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. En god balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Vi har flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Vill du bli en i vårt gäng? Vi ser fram mot din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-28

Referensnummer: 177-19-93

Kontaktpersoner
  • Urban Funck
  • Hr-chef
  • 0708-703139

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Löpande urval kommer att ske under annonseringstiden.

Första intervjuerna är planerade till 28/5 fm, 29/5 fm, 3/6 fm, 4/6 fm och 5/6 fm.

Andra intervjuerna är planerade till 10/6 fm, 12/6 fm och 13/6 fm.

Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-19-93

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till