Jobbet HR-Konsulter för kommande uppdrag i Skåne har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-Konsulter för kommande uppdrag i Skåne publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning:
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området för både kortare och längre konsultuppdrag samt direkrekryteringar i Skåne och finns tillgänglig omgående. Våra kunder söker efter erfarna personer inom HR med tidigare erfarenheter inom rekrytering, utveckling och förbättring av olika HR-processer, chefsstöd, arbetsrätt, lön- och personaladministration på olika nivåer.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt. Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds:
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Våra kunder söker även kandidater för direktrekryteringar. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Karin Thorstensson via karin.thorstensson@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag:
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Referens

78AD218F306142309F0D36344C735705

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till