Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg! job in Göteborg at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg! på Poolia

HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Har du utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande? Har du tidigare arbetat med rekrytering, search eller har du en bakgrund som HR-administratör, HR-specialist eller HRBP. Kanske du till och med arbetat som HR-chef? Vi på Poolia söker kontinuerligt efter duktiga HR-medarbetare till uppdrag eller direktrekrytering hos våra kunder. Vi samarbetar med med både nationella och internationella företag inom olika branscher som behöver seniora som juniora Hr-medarbetare till längre och kortare uppdrag! Öka dina chanser till ditt första eller nya jobb och ansök redan idag.

Om tjänsten
Kärt barn har många namn och oavsett om du arbetat som rekryterare, HR-generalist eller Talent acquisition specialist så har vi någonting för dig. Våra uppdrag varierar både i längd och krav på arbetslivserfarenhet. Våra kunder söker efter duktiga konsulter som vill arbeta med HR och arbetsuppgifterna som kan ingå är:

Administration
Personalansvar
Arbetsrätt
Ledarskap
Arbetsmiljö
Lön
Rehabilitering
Rekrytering och search
Employer Branding

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Vem är du?
För att trivas inom HR tror vi att du är ordningsam och har god struktur i ditt arbete Det är fördelaktigt om du har vana av att arbeta i olika system samt Office paketet. Du förstår vikten av att arbeta resultatinriktad mot deadlines och vara noggrann. Vi ser vidare att du är ambitiös, ansvarstagande och trivs i att arbeta självständigt såsom i grupp. Du har lätt för att uttrycka dig kommunikativt och behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning från Personal- och arbetsvetenskapsprogrammet eller annan motsvarande akademisk utbildning. Vi ser att du som besitter arbetslivserfarenhet av HR-arbete sen tidigare i någon av dess former.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

HR-konsulter för kommande uppdrag i Göteborg!
Poolia Göteborg Heltid
B Chaufför
Jobandtalent Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
(Senior) Research Scientist Molecular & Cell Biology, AstraZeneca
Randstad AB Västra Götalands län - Mölndal Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59827