Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-konsult till RCO Security jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-konsult till RCO Security på Academic Work

HR-konsult till RCO Security

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
RCO Security utvecklas ständigt och är på en spännande förändringsresa, vilket även ger dig möjligheten att vara med och påverka såväl arbetssätt som arbetsmiljö. I tjänsten som HR-konsult arbetar du med mycket frihet under ansvar i ett mindre team med gott samarbete. Hos dem är det viktigt att medarbetarna och konsulter trivs och det läggs stor vikt på kontinuerlig arbetsplatsutveckling. Vilket resulterat i att de är ceritifierat Great place to work. HR-funktionen är placerad på huvudkontoret i Järfälla, Stockholm men erbjuder även möjligheten kombinera kontorsarbete med hemarbete. Här är tjänsten för dig som har bred erfarenhet inom HR och som tilltalas av att få stora möjligheter att påverka och sätta din prägel. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.


Om tjänsten
Gemensamt för bolagen i RCO Gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med sina kunder, partners och användare utvecklar de framtidens lösningar för den moderna, tillgängliga och digitala fastigheten. Bolagen som ingår i gruppen är RCO Security, Dinbox och Easy Access och ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. För mer information vänligen besök www.rco.se.
De söker nu en HR- konsult men det finns dock goda chanser att uppdraget övergår till en anställning eftersom bolaget växer.

Du erbjuds:

* Möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får möjligheten att vara med och utforma såväl processer och rutiner som befattningens utformning.
* Ett uppdrag där du får arbeta i en bred generalistroll inom HR och där du får en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla HR-avdelningen inom ett snabbväxande företag.

Arbetsuppgifter
I rollen som HR-konsult kommer du att arbeta brett och operativt med HR-relaterade områden såsom rekrytering, arbetsmiljö, arbetsrätt, tolkning av kollektivavtal, fackliga förhandlingar, onboarding, offboarding och employer branding aktiviteter. Uppdraget är framför allt att stötta organisationen i Sverige men kunden verkar även i Finland, Norge och Danmark.
Vi söker dig som
Vi söker dig som:
* Har ca 5 års erfarenhet av att arbeta i en bred HR-roll

* Har en utbildning från universitet eller högskola inom beteende-eller personalvetenskap
* Har goda kunskaper i Office-paketet
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas i rollen behöver du vara:

* Prestigelös, självgående och trygg i rollen med förmåga att skapa förtroende och engagemang
* Initiativtagande
* Kommunikativ

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Järfälla, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Information om företaget
Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och Easy Access. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. RCO Security AB grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör av passer- och säkerhetssystem på den nordiska marknaden. I dag finns RCO Security representerat i Sverige, Norge och Finland. Dinbox är en ledande leverantör av fastighetsboxar och har sin verksamhet i Sverige. Easy Access är ett innovativt norskt bolag som är ledande inom biometriska- och elektroniska lås- och säkerhetssystem med verksamhet i Norge och Danmark. RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och Easy Access ägs av RCO Security. För mer information, vänligen besök: www.rco.se.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060769-SE