Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-generalist till ZF AB i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-generalist till ZF AB i Göteborg på Randstad AB

HR-generalist till ZF AB i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Drivs du av att ha en bred roll inom HR där ingen dag är den andra lik? Vill du ha stora utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö? Vi söker en HR-generalist till ZF Friedrichshafen Ag för ett uppdrag på 9 månader, med goda möjligheter till förlängning. I den här breda rollen erbjuds du möjligheten att arbeta med olika delar inom HR, såsom chefsstöd, rekrytering, introduktion, medarbetarhälsa, rehabilitering, individärenden och arbetsrätt. Har du ett par års erfarenhet från en liknande roll och är redo för en ny utmaning? Ansök redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

I den här rollen arbetar du såväl operativt som strategiskt. Du arbetar till exempel med att granska löner, hantera tjänstebilar och deklarera till Skatteverket, samt övriga återkommande uppgifter. Du arbetar också strategiskt med bolagets performance management system, chefsstöd och fackliga förhandlingar. 

I den här rollen kommer du arbeta med:

 • Chefsstöd
 • Medarbetarhälsa och rehabilitering
 • Arbetsrätt och fackliga förhandlingar
 • Lön och deklaration 
 • Rekrytering
 • Performance management
 • Utbildning
 • Introduktion och avveckling av personal


arbetstider.

Heltid, 9 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kund efter inhyrningsperiod. kvalifikationer.

För den här tjänsten söker vi dig som har en högskoleutbildning samt minst fem (5) års erfarenhet av en HR-generalistroll. Vidare behöver du vara flytande i svenska och engelska samt trivas i en internationell miljö. Som person behöver du vara kommunikativ, strukturerad, relationsskapande samt ha en god initiativförmåga. Du kommer att rapportera till VD och för rollen krävs att du gillar att arbeta självständigt. 

För den här rollen behöver du:

 • högskoleutbildning inom HR, ekonomi eller likvärdig utbildning (inklusive arbetsrätt)
 • minst fem (5) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom HR
 • flytande kunskaper i svenska och engelska, det är meriterande om du talar tyska eller danska 
 • goda kunskaper i MS Office, särskilt i Excel
 • meriterande om du arbetat med dansk arbetsrätt
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Tinggård [ Email address blocked ]

As a global leader in driveline and chassis technology as well as active and passive safety technology, ZF operates in particular in the passenger car and commercial vehicles industry. Alongside transmission systems, units and components, the company also produces chassis systems and components as well as safety technology, electronics and sensors for the automotive sector.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359880