Jobbet HR-generalist till offentlig verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-generalist till offentlig verksamhet publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Brinner du för HR frågor och trivs i en bred roll? I så fall kanske du är vår nya HR generalist. Vi söker nu för kunds räkning inom offentlig sektor dig som har erfarenhet inom HR och förmågan att arbeta självständigt både i egna processer och tillsammans med dina kollegor.ansvarsområde.

I rollen som HR generalist kommer du att ingå i ett team av övriga HR generalister. Du kommer att vara ett stöd för chefer i HR frågor samt vara en del av personalförsörjningsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med rekrytering, lönehantering, arbetsmiljö, hälsofrämjande insatser, framtagning av policy och rutiner och verksamhetsstyrning. Du kommer också att vara delaktig i utbildnings- och introduktionsprogram. 
 
 Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

För att trivas i rollen och snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna behöver du ha minst ett års erfarenhet av arbete med HR, meriterande om du arbetat inom offentlig sektor sedan tidigare.  Du behöver också ha en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis personalvetare. Du ska även känna dig bekväm med att arbeta i Officepaketet samt ha goda kunskaper i både svenska och engelska.
 
Som person ser vi att du tycker om att arbeta med människor, kan strukturera bland arbetsuppgifter och vara noggrann. Du har ett coachande förhållningssätt och tänker alltid på att ge en god service. Då det är en roll med stort eget ansvar behöver du också kunna arbeta självständigt och vara van att fatta egna beslut.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta Petra Govik, petra.govik@randstad.se

Referens

201269958

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till