Jobbet HR-generalist till Evidensia specialistdjursjukhuset Strömsholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-generalist till Evidensia specialistdjursjukhuset Strömsholm publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en mindre organisation med korta beslutsvägar där din insats verkligen kommer göra skillnad?

Som HR-generalist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att fungera som ett operativt och strategiskt stöd till djursjukhuschefen och ett 10-tal chefer samt ca 180 medarbetare i alla förekommande HR-frågor. Fokus kommer ligga på rekrytering men givetvis kommer övriga personalfrågor såsom kompetensutveckling, sjukfrånvaro, arbetsmiljö och fackliga förhandlingar vara en del av din vardag. Du kommer även på uppdrag av djursjukhuschefen delta i projekt och processer inom HR-området samt driva och genomföra förändringsarbeten i organisationen.

Vi söker dig som har flerårig aktuell erfarenhet av brett HR-arbete samt god kännedom om kollektivavtal.

Som person är du trygg och förtroendeingivande med en god empatisk förmåga samt ett genuint intresse för människor och mänskliga relationer. Vidare ser vi att du har en hög integritet med en positiv ifrågasättande attityd. Du är en god kommunikatör som har lätt för att bygga relationer och nätverk med såväl chefer som medarbetare. Du är självgående och identifierar snabbt förbättringsområden samt kommer med förslag på lösningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete där du har stora möjligheter att skapa och forma rollen. Vi arbetar i en human och naturnära miljö där vi värnar om medarbetarna och djuren. Vi sitter i det natursköna Strömsholm.

Du delar givetvis vår vision och mission

Vår Vision Vi ska tillhandahålla djursjukvård i världsklass. Med det menar vi att världsklass är både faktisk och upplevd vårdkvalitet.

Vår mission Vi ska vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Läs mer på www.evidensia.se

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, dock senast 28 augusti, urval och intervjuer sker löpande, så gör detta så fort som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm2009

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till