Jobbet HR-Generalist till Aon! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-Generalist till Aon! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Aon är ett företag med global styrka och en stark kundfokuserad företagskultur. De drivs av entreprenörskap och tron på affärsmässighet och teamwork. Det som utmärker Aon är att oavsett vilken roll man har vet alla om att målet alltid är att arbeta utifrån kundens önskemål och förväntningar. Nu finns möjligheten för dig som arbetat inom HR några år och vill ta ett nästa kliv i karriären. Varmt välkommen med din ansökan - vi går igenom ansökningarna löpande!


Om tjänsten
Aons kontor är placerat i närheten av Stadion, Östermalm i centrala Stockholm, där lokalerna är ljusa och både gym och natur- och grönområden finns runt hörnet. I dag är de 210 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret är placerat i London.

Bakgrunden till rekryteringen är att nuvarande HR-Generalist kommer att gå på föräldraledighet i början av maj och därför öppnas nu möjligheten upp för ett vikariat fram till augusti 2020. I rollen som HR-Generalist kommer du att arbeta tillsammans med HR-Chefen och HR-Koordinatorn. För att introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du (beroende på tillgänglighet) att antingen gå parallellt med nuvarande HR-Generalist, samt få upplärning av dina andra två kollegor på HR. På Aon finns individuella utvecklingsplaner för varje medarbetare där man är mån om att du ska utvecklas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aon. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter
Som HR-Generalist kommer du att arbeta i en bred roll där arbetsuppgifterna varierar. Du kommer att arbeta med dina kollegor i HR-teamet men även:

• Vara chefsstöd vid coachning/utveckling av medarbetare
• Vara sakkunnig inom arbetsrättsliga frågor
• Arbeta administrativt med att exempelvis uppdatera den elektroniska medarbetarhandboken och bolagets policys
• Göra arbetsplatsen till den självklara att stanna på, tack vare högt engagemang och trivsel hos medarbetarna
• Driva olika projekt, exempelvis inom arbetsmiljö och effektivisering/förbättring

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en högpresterande organisation och inom en spännande bransch.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, med hänsyn till de kontaktytor du kommer att ha i rollen
• Har en relevant högskole-/universitetsutbildning inom exempelvis personalvetenskap
• Har minst tre års erfarenhet från en roll inom HR

Har grundläggande kunskap kring arbetsrättsliga lagar och regler

Det är ett stort plus om du:

• Har arbetat inom en internationell organisation tidigare
• Har erfarenhet av att arbeta i Workday
• Har erfarenhet av rekrytering och att arbeta i rekryteringssystem

Som HR-Generalist kommer du att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Därför är det viktigt att du är strukturerad men även flexibel i ditt arbetssätt. Eftersom att det är ett litet team förväntas man arbeta självgående ganska snabbt. Du är orädd och trivs i en roll där du har många kontaktytor.

Övrig information

• Start: Omgående, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, vikariat fram till augusti 2020
• Lön: Fast lön
• Arbetstid: Kontorstider. Resor förekommer i tjänsten, ca 1-3 dagar i halvåret
• Placering: Valhallavägen, Stockholm
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar på mailen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Kontaktuppgifter: Nina Ha, rekryteringskoordinator.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Aon är ett ledande specialistföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom tjänster inom Risk Management, Försäkring- och återförsäkringsförmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources.

Aon är stolt sponsor till Manchester United sedan 2010. Aon i Sverige stöttar även Vänföreningen Portee och deras verksamhet i Sierra Leone.

Referens

15022718-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till