Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-generalist sökes på heltid till växande bolag i Kungsängen! jobb i Upplands-Bro på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-generalist sökes på heltid till växande bolag i Kungsängen! på StudentConsulting

HR-generalist sökes på heltid till växande bolag i Kungsängen!

StudentConsulting Upplands-Bro, Stockholms län Heltid
Har du en examen inom personal eller liknande och är i början av din HR-karriär? Har du ett intresse för arbetsrätt och vill vara med och bygga upp samt utveckla ett växande bolag? Trivs du att jobba i en lagermiljö? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en HR-generalist till växande bolag i Kungsängen. Bolaget startade 2019 med ambitionen att göra saker på ett annorlunda sätt. Deras vision är att göra saker de känner sig stolta över, att alltid försöka göra det som de tycker är rätt samt njuta av resan dit. De är verksamma inom tobaksbranschen och tillverkar snus, både vit- och vanlig tobakssnus. Bolaget har skapat den första miljövänliga snusdosan i världen och jobbar dagligen för en bättre miljö. De söker nu dig som vill vara med och utveckla företaget framåt.

I tjänsten som HR-generalist kommer du arbeta som chefssupport och stötta upp i de delar som behövs i deras produktion. Detta innebär ett väldigt varierande arbete där du har stora möjligheter att utvecklas och lära dig nya saker. Du kommer ansvara för att strukturera upp och sammanställa rutiner och policys samt löpande utveckla dessa. Du kommer även få lära dig produktionen och kunna hoppa in där vid behov. Samtidigt kommer du arbeta med att säkerställa att bolaget lever upp till de krav som finns på livsmedelsproduktion samt stötta chefen i arbetsrättsliga ärenden. Som HR-generalist ansvarar du för onboarding av nya anställda samt koordinerar och åtgärdar de problem som uppstår. Du kommer även att få arbeta med schemaläggning av personal, semesterplanering, följa upp sjukfrånvaro och genomföra rehabsamtal. Vår kund är ett nystartat företag vilket innebär att allt måste byggas upp från grunden. Vi ser att du inte ska vara rädd att hjälpa till med alla delar som behövs i en produktion, från städning till fackliga ärenden. Rollen förutsätter att du har intresse för gruppdynamik och att utveckla och främja den psykosociala arbetsmiljön

Tjänsten beräknas att starta omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid. Arbetsplatsen är förlagd på vår kunds fabrik i Kungsängen och huvudkontoret i Stockholm City.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund medan vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom Personalvetenskap, Personal, arbete och organisation, Beteendevetenskap eller dylikt. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet från en liknande roll.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och inte rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. Du är prestigelös, flexibel och lösningsorienterad. Vi ser att du är nyfiken och vill utvecklas på arbetsplatsen. Du har ett intresse för arbetsrätt, och har lätt för att söka upp information kring detta. Du har en god datorvana och är inte rädd att sätta dig in i nya datorsystem eller att jobba i Excel. Du pratar flytande svenska och har en god förståelse för engelska.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Sökord: HR-administratör, Personal, HR-generalist, HR

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60476