Jobbet HR-GENERALIST I BÖRJAN AV SIN KARRIÄR TILL ÖREBRO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-GENERALIST I BÖRJAN AV SIN KARRIÄR TILL ÖREBRO publicerad av JobBusters

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Är du i början av din karriär eller har hunnit jobba några år med HR är detta möjligheten för dig att skaffa dig bred kunskap och vidareutvecklas inom HR. I rollen som HR-generalist hos vår kund kommer du ha stort ansvar då du kommer vara med och utveckla koncernens HR-arbete. Du kommer arbeta operativt med HR-frågor för koncernen och vara stöd för både chefer och medarbetare på totalt 200 personer. Som HR-generalist hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter även bestå av att agera systemstöd inom HR, hantera frågor gällande arbetsrätt, arbetsmiljö, konflikthantering, rehabilitering, fackliga förhandlingar, anställningsvillkor och lönesättningar. Du kommer även vara stöttande vid rekryteringar, lönerevisioner och onboarding samt delta i projekt som medarbetarundersökningar. Det kan förekomma resor i tjänsten.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som har arbetsplatsen belagd i Örebro.

Kvalifikationer
- Du är examinerad personalvetare - Du har relevant arbetslivserfarenhet och intresse för brett HR-arbete - Du har goda kunskaper i svenska och engelska - Det är meriterande om du kan kommunicera på finska - Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agda och Sympa

Personliga egenskaper
För att lyckad i rollen som HR-generalist tror vi att du är en strukturerad och nyfiken person som trivs med mycket ansvar. Du är självgående, driven och har lätt för att samarbeta.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Tillträde och ansökan Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget är löpande med möjlighet till överrekrytering. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: HR, Personalvetare, HR-specialist, rekryterare, HR-stöd, HR-jobb, Förändringsarbete, Omorganisering

Referens

JB-SE-3249

Om företaget

JobBusters är ett utav Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår vision är att både möta och överträffa de förväntningar och krav som ställs på oss. För att göra detta använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess. Vi strävar efter att skapa personliga och långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater, men framförallt vill vi hitta rätt person till rätt position.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till