SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-chef till Returpack Pantamera i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-chef till Returpack Pantamera i Norrköping på Randstad AB

HR-chef till Returpack Pantamera i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Lockas du av att tillsammans med engagerade och stolta kollegor vara med och skapa världens bästa pantsystem? Är du dessutom en lösningsorienterad, värderingsdriven och serviceminded person med intresse och erfarenhet av strategisk HR? Då kan du vara vår nya HR- och hållbarhetschef! Hos oss får du jobba med saker som spelar en stor roll, och själv spela en stor roll.

Returpack är en snabbfotad, värderingsstyrd organisation med korta beslutsvägar, där nyskapande och engagemang uppmuntras. Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten och allt som görs. Vi har våra medarbetare i fokus och var och en ska må bra på jobbet. Rollen som HR- och hållbarhetschef är bred med en strategisk inriktning, samtidigt som du behöver vara prestigelös, då även operativt arbete förekommer. I ansvarsområdet ingår även kontor och reception och i ditt team ingår därför funktioner som hållbarhetsstrateg, HR-administratör och kontorsassistent/receptionist. 

Företaget sitter i moderna lokaler, med god arbetsmiljö anpassade för flexibla arbetssätt. Personalomsättning och sjukfrånvaro är låg då trivseln och engagemanget för uppdraget är högt!


kvalifikationer.

Vi söker dig som:

• Har en högskoleexamen från personalvetarprogrammet eller liknande
• Har gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, både operativt och strategiskt 
• Har egen erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare och organisation
• Har erfarenhet av budgetarbete
Det är även meriterande om du har jobbat med hållbarhet och kvalité och har erfarenhet från konkurrensutsatt privat verksamhet. Ledningsgruppserfarenhet är meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha en nyfikenhet på verksamheten och alla dess delar. Du behöver vara lyhörd men också bekväm med att ta en aktiv roll i diskussioner. 

Vi tror att du är en kommunikativ person som är trygg i dig själv och har en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. Du är självgående med ett personligt engagemang, initiativtagande och du är effektiv och drivande i ditt arbete. Du har en affärsmässig förståelse och är relationsskapade på alla nivåer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansvarsområde.

Som HR- och hållbarhetschef är du ledningsgruppsrepresentant och förväntas driva det strategiska och operativa HR- och hållbarhetsarbetet för verksamheten. Du tar en aktiv roll i diskussioner och kommer med både förslag och synpunkter. I rollen förväntas du kunna se hur hela verksamheten påverkas. 

Du är ansvarig för alla HR- och hållbarhetsprocesser och stöttar cheferna kring medarbetarsamtal, utvärderingar, lönestrategier, employer branding, och kompetensplanering. Det är viktigt att du är uppdaterad avseende lagstiftningens- och avtalsområdena och att du konsekvensbeskriver och vidtar nödvändiga åtgärder och förändringar. Som HR- och hållbarhetschef är du även samordningsansvarig för arbetsmiljön på kontoret och har ett övergripande ansvar för intern och extern rekrytering. Huvudansvar för lön och personalfrågor samt för företagets arbetsgivar- och förhandlingsfrågor ligger på dig inklusive kontakten med arbetsgivarorganisationer och fackföreningar. Du har budgetansvar för ett flertal områden och genomför inköp och tecknar avtal som berör avdelningen.

Som HR- och hållbarhetschef har du ett intresse och förståelse för hållbarhet och bär de frågeställningarna parallellt med HR-funktionen. Ditt ansvar är att stödja och stötta, snarare än att ha direkta kunskaper i miljö och hållbarhet. Du ska säkerställa att dina medarbetare följer gällande policys och arbetsinstruktioner samt gällande lagar och förordningar. 

Arbetsuppgifter:
• Bidra till det strategiska arbetet för att nå företagets övergripande verksamhetsmål
• Ta fram, verkställa och följa upp HR och hållbarhetsplan
• Stötta och coacha företagets chefer och medarbetare
• Utveckla, effektivisera och anpassa HR och hållbarhetsarbetet
• Styra och leda hållbarhets- och kontorsservicefunktionerna mot uppsatta verksamhetsmål och budgetar
• Vara uppdaterad på utvecklingen inom ansvarsområdena genom omvärldsbevakning
• Säkerställa att funktionen har rätt kompetens på kort och lång sikt samt att verksamheten organiseras på det effektivaste sättet. 
• Budget- och personalansvar


ansökan.

Sista dag för ansökan är den 15 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske i slutet av sommaren.

För frågor angående rekryteringen: Kontakta rekryteringskonsult Tomas Köhler. 
[ Email address blocked ] , 0736-794777 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201391249