Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-chef till Bostadsbolaget jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-chef till Bostadsbolaget på Randstad AB

HR-chef till Bostadsbolaget

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en erfaren HR-chef för ett spännande och utvecklande arbete på Bostadsbolaget. Vill du arbeta både brett och djupt i HR-frågor och drivs av att arbeta i en dynamisk miljö, så kan rollen som HR-chef på Bostadsbolaget vara din nästa tjänst!


ansvarsområde.

Som HR-chef hos oss har du en nyckelroll i verksamheten där ditt arbete bidrar till vårt fortsatta utvecklingsarbete. Du utvecklar och driver Bostadsbolagets strategiska och operativa HR-arbete och agerar stöd till verksamheten. Tillsammans med dina medarbetare inom HR arbetar du verksamhetsnära för att kunna stödja, utmana och inspirera chefer och medarbetare. I rollen kommer du forma och vidareutveckla HR-avdelningen och säkerställa att HR-strategier, riktlinjer och visioner förverkligas och implementeras. Rollen innebär både bredd och djup inom HR och arbetet är i högsta grad verksamhetsnära och händelsestyrt samtidigt som det ger utrymme för viktiga utvecklingsfrågor.

I rollen ingår budget- och personalansvar för HR-avdelningen som består av en HR-specialist, HR-administratör och en lönespecialist. Du samverkar och företräder Bostadsbolaget i olika nätverk inom både Framtidenkoncernen och Göteborgs Stad. Du rapporterar till Bostadsbolagets vd och ingår i ledningsgruppen. Du är placerad på Bostadsbolagets kontor i centrala Göteborg.

Vad vi kan erbjuda
Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som HR-chef behöver du ha en bred erfarenhet inom HR-området. Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat som HR-chef i kombination med en för området relevant akademisk utbildning. Du är väl insatt i arbetsrättsliga frågor och har goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet. Vidare är du en trygg individ med god förhandlingsvana. 

Som person är du empatisk och kommunikativ med hög integritet. Du trivs med att vara nära verksamheten för att stötta och utbilda chefer och medarbetare inom ditt område. Dessa egenskaper kombinerar du med en analytisk och strukturerad förmåga. Att coacha och stödja är ett naturligt förhållningssätt för dig och du är bekväm med att ses som en förebild. Därför är du öppen, tillgänglig och har lätt för att prata med alla delar av organisationen. Vidare är du en nyfiken omvärldsanalytiker som håller dig uppdaterad inom ditt område och kan fatta välgrundade beslut inom givna ramverk. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du har förmåga att kommunicera teoretiska frågeställningar på ett lättbegripligt sätt. 

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Välkommen med din ansökan till ett personligt bolag där du får möjlighet att påverka och utveckla Bostadsbolaget framåt! 


ansökan.

Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. 

I denna rekrytering samarbetar Bostadsbolaget med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Pettersson på telefon 073-343 46 29 eller via mejl [ Email address blocked ]

Sista ansökningsdag: 2021-10-17
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357101