SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR-chef till BISS – British International School of Stockholm jobb i Danderyds distrikt på Serveoffice

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR-chef till BISS – British International School of Stockholm på Serveoffice

HR-chef till BISS – British International School of Stockholm

Serveoffice Danderyds distrikt, Stockholms län Heltid


BISS - British International School of Stockholm är en internationell skola som ligger i det natursköna Djursholm. Skolan grundades 1980 för att tillgodose en internationell utbildning till familjer som bodde och arbetade i Stockholm under en begränsad period. Vid starten var skolan endast en grundskola upp till mellanstadiet med en handfull elever och idag spänner den över hela grundskolan och gymnasiet. BISS erbjuder utbildning till 600 elever och har 140 anställda.

Nu söker BISS sin första HR-chef. Detta är en chans för dig som driven HR-chef idag att vara med och bygga något från grunden. Ambition med ny rektor i spetsen som kommer från en internationell miljö är hög. Fokus är att skolan ska ta emot fler elever och anställa flera internationella medarbetare framgent. Tjänsten är på heltid med placering i Danderyd. Start enligt överenskommelse.
 
Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-chef hos BISS har du ansvar för allt inom HR och personalärenden och du ingår i ”the School Leadership Team” (SLT).
Mer detaljerat innebär tjänsten bland annat:
  • Ansvara för alla rekryteringar på skolan tillsammans med SLT
  • Ta fram HR policys och all administration kring dessa
  • Budget för olika personalkonton
  • Överse ersättningar och förmåner för de anställda
  • Fackliga förhandlingar och andra kontakter med facket och arbetsgivarorganisation
  • Personalfrågor som kommer upp i det dagliga arbetet.
  • Stötta och ta emot internationell personal

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av att arbeta brett med HR, exempelvis som HR-chef eller HR BP.
För att lyckas som HR-chef hos BISS krävs goda kunskaper inom svensk arbetsrätt och att man har bra erfarenhet av fackliga förhandlingar.
Med anledning av att BISS är en engelsk skola med lärare och elever från hela världen är det av stor vikt att du behärskar, utöver svenska, engelska i både tal och skrift då det är det dagliga arbetsspråket.
För att trivas hos BISS är det av betydelse att du tidvis gillar att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande och att du har mycket personkontakter. Vi tror att du är engagerad och med ett stort driv och kanske lite envis, men även kommunikativ är en viktig egenskap, då kontakter med lärare, elever, föräldrar och annan personal förekommer dagligen. Vidare är du ansvarsfull och prestigelös, har en vilja att utveckla och är inte rädd för att fatta egna beslut.

Om företaget

BISS har sina lokaler i mycket fina villaområden i Danderyd respektive Djursholm och du kommer att jobba i båda skolorna, men utgå från skolan i Danderyd.
Du tillhör ledningsgruppen som består av 7 st medarbetare som arbetar strategiskt med skolans utveckling och du rapporterar direkt till rektor. I och med att denna tjänst är en helt ny så erbjuds du här en möjlighet att vara med att bygga upp en HR-funktionen från grunden och vara med att ta fram policys, arbetssätt och rutiner. Förutom ett stimulerande jobb erbjuder BISS även goda utvecklingsmöjligheter och bra personalförmåner.
 
Ansökan och kontakt
I den här processen samarbetar BISS med Serveoffice. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Serveoffice men du kommer anställas direkt hos BISS. Skicka in din ansökan snarast via formuläret nedan. Du kommer då få ett bekräftelsemail med en länk till vår testmiljö som du behöver gå igenom för att komplettera din ansökan. Notera att urvalet görs löpande och att vi inte tar emot ansökningar via mail. Frågor kring tjänsten besvaras av Cissi Silvstam på 070-564 13 70, [ Email address blocked ]  eller Cecilia Lallerman på 070-222 91 90, [ Email address blocked ]   

Om Serveoffice
Serveoffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som med passion och expertis levererat kvalitet i över 30 år. Vi rekryterar och tillsätter konsulter på tjänstemannasidan primärt inom kompetensområdena ekonomi, hr och lön. Serveoffice har de senaste fyra åren certifierats som en av Sveriges allra bästa arbetsplatser enligt undersöknings- och konsultföretag Great Place to Work.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: SE-123512