Jobbet HR-chef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-chef publicerad av Skill

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Västervik
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta modernt och proaktivt i en roll som HR-chef? Hos Pentronic får du möjlighet att arbeta med personalfrågor i ett företag som värderar kvalitet och långsiktighet. Om du vill arbeta både operativt och strategiskt i en bred HR-roll är detta en tjänst för dig!

Om företaget
Pentronic är Skandinaviens ledande tillverkare av utrustning för temperaturmätning. Verksamheten bedrivs i Västervik och Karlstad samt genom dotterbolaget Roder Sensoren Technics BV i Nederländerna. Pentronic ingår i Indutrade-koncernen med över 200 bolag. Indutrade är en internationell industrikoncern om säljer tekniska komponenter och lösningar med högt teknikinnehåll. Läs mer om Pentronic AB via hemsidan www.pentronic.se och om Västervik som bostadsort via www.vastervik.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-chef ligger uppgifter som innebär att både förvalta och utveckla Pentronics personalpolicy. En del av din roll kommer även innefatta administrativt och strategiskt lönearbete. Du kommer arbeta självständigt i din roll men du samarbetar även med företagets medarbetare och ledning. Som HR-chef ansvarar du för företagets personalstrategi i stort. Du kommer utföra uppgifter inom områden inom bland annat •Rekrytering •Personalutveckling och planering •Systematiskt arbetsmiljöarbete •Utbildning •Certifiering av arbetsmiljö •Chefsstöd •MBL-förhandlingar Rollen innebär även uppgifter inom löneadministration, lönekartläggning och utveckling av lönesystem. Du som HR-Chef ansvarar även för att företaget arbetar enligt uppsatta riktlinjer med företagshälsovård och kontakt med fackliga parter. Du kommer även arbeta med frågor som rör laguppfyllelse (AFS), kollektivavtal och GDPR.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du relevant utbildning inom området HR på lägst högskolenivå. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga i rollen som HR-chef och vi ser att du är noggrann, analytisk och har stor integritet. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad i ditt arbetssätt och trivs med att kommunicera både internt och externt. Vi ser att du har några års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna från företag inom industrin eller närliggande bransch.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66 eller Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3408

Liknande jobb

Citrixkonsult Oskarshamn Atea
Bilprovningen söker besiktningstekniker Oskarshamn Bilprovningen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hr - rekrytering - Västervik).
Du kan avregistrera dig när som helst.