Jobbet HR-assistent till företag i Tingsryd! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-assistent till företag i Tingsryd! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Tingsryd
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Tingsryd söker vi dig som vill jobba som HR-assistent! En spännande möjlighet att få praktisk erfarenhet redan under tiden du studerar!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:

- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, intervjuer samt referenstagning
- Arbetsmarknadsaktiviteter som deltagande på mässor mm
- Övrig administration

Tjänsten är på deltid och vi ser helst att du är tillgänglig för att arbeta ca 10 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma och fördelningen av arbetstid kommer man överrens om veckovis, eventuellt månadsvis. Då arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten kommer att starta så fort vi hittar rätt person och rekryteringsprocessen sker löpande

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyfiken på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier. Ett krav är att du studerar på minst 50% under hela perioden.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i hos våra kunder är du en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för kundföretaget. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo. Lokal anknytning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av rekryteringsprocessen. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare amelie.aronsson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44742

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Spolbilstekniker Karlskrona Wikan Personal AB
El Konstruktör Torsås Unik Resurs
Business Intelligence konsult Kristianstad Atea
Elingenjör till Växjö Växjö Semcon
Nättekniker Växjö e.on
Konsult inom Office 365 Karlskrona Atea
Produktionslogistiker Kristianstad Wikan Personal AB
Emballerare till sågverk Tingsryd Wikan Personal AB
Junior It-tekniker Växjö Framtiden
Produktionstekniker Gjuteri Emmaboda Hays Specialistrekrytering
Elkonstruktör i Karlskrona Karlskrona Semcon
Trafikingenjör till Bromölla Kommun Bromölla Academic Work
Däckmontör Karlskrona Wikan Personal AB
Arkitekt till K-Fastigheter Kristianstad Wikan Personal AB
Maskiningenjör Kristianstad Unik Resurs
Operatör till svarvavdelning Osby Wikan Personal AB
Ekonomiassistent för uppdrag till Region Kronoberg Växjö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Erfaren kyltekniker Kristianstad Wikan Personal AB
Timvikarier Off Clinic Osby Humana AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till