Jobbet HR-assistent sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-assistent sökes publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skövde
1 ansökan

Arbetsbeskrivning



Om Företaget

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta Inom HR, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.



Arbetsuppgifter

Gillar du att vara "spindeln i nätet" vad avser administrativa uppgifter? Då är kanske detta det rätta jobbet för dig?

Att arbeta som HR-assistent innebär att vara ett administrativt stöd i alla HR-processer och vara med och skapa samt utveckla HR-rutiner. Arbetsuppgifter kan också innebära viss löneadministration och att ta fram underlag (statistik, presentationer, rapporter, mätetal, bemanning etc.). Uppgifter kan även bestå i att följa upp företagets verksamhetsplanering och att delta i arbete med att implamentera, förvalta och utveckla HR-system.  



Formell Kompetens

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom HR/personal/ledarskap eller motsvarande inom HR-området. Du har goda allmänna kunskaper om HR och arbetslivserfarenhet inom HR-området är meriterande.

Det är viktigt att du kan behärska svenska och engelska i både tal och skrift och du behöver ha erfarenhet av att arbeta med Office-paketet.



Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är positiv, kundorienterad, noggrann och flexibel. Du har en mycket god förmåga att samarbeta, kommunicera och vara pedagogisk.



Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid eller Deltid/Skaraborg



Tillträdesdag

Enligt överenskommelse



Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!



Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22239

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till