Jobbet HR-ansvarig till Peterson Packaging har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-ansvarig till Peterson Packaging publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta modernt och proaktivt i en roll som HR-ansvarig? Hos Peterson Packaging får du möjlighet att arbeta med personalfrågor i ett företag som värderar sin personal högt. Om du vill arbeta både operativt och strategiskt i en bred HR-roll är detta en tjänst för dig!

Om företaget
Peterson är en av Skandinaviens ledande producent av återvinningsbara förpackningar i wellpapp. Produktionen utförs av 630 medarbetare spridda på våra sex enheter i Sverige, Norge och Danmark. Till det svenska bolaget med enheter i Norrköping och Bäckefors rekryterar vi nu en HR-ansvarig.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-ansvarig kommer du att driva arbetet med både strategiskt och operativt HR-arbete för Peterson Packagings två enheter i Sverige. Peterson Packaging lägger stor vikt vid att vara en bra arbetsgivare och att ha medarbetare som trivs. I arbetet med detta kommer HR-ansvarig ha en mycket viktig roll. Du ansvarar för att strategier, processer och riktlinjer inom HR utvecklas och följer gällande lagar och regler. Du kommer arbeta självständigt i din roll men du samarbetar tätt med företagets medarbetare och ledning. Rollen kommer innebära uppgifter inom bland annat: •Vidareutveckling och kvalitetssäkring av lönestrategier •Systematiskt arbetsmiljöarbete •Rutiner och regler kring GDPR •Rutiner och process kring kompetensutveckling •Chefsstöd •MBL-förhandlingar Du kommer även att arbeta med att säkerställa en professionell rekryteringsprocess i enlighet med Peterson Packagings policys. I arbetet med rekrytering kommer du även att bistå cheferna i rekryteringsprocesser. Tjänsten är stationerad i Norrköping med resor till Bäckefors ett par gånger i månaden. Du sitter i ledningsgrupp och rapporterar till ekonomichefen.

Din profil
För att göra ett bra jobb i den här tjänsten tror vi att du har relevant utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har god kännedom om lagar och regler inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Dina personliga egenskaper kommer vara viktiga i rollen som HR-ansvarig och vi ser att du är en person som har förmågan att stimulera, utveckla och engagera medarbetare. Du inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du jobbar strukturerat mot uppsatta mål och driver dina processer framåt. Att även vågar driva obekväma frågor och stå upp för din uppfattning ser vi också som viktigt. I en snabbfotad verksamhet med korta beslutsvägar tror vi att det är viktigt att du trivs med förändringar och utveckling. Peterson Packaging erbjuder en roll med stora möjligheter att påverka och ta helhetsansvar för företagets HR-arbete.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72 eller Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-19 94 66. Välkommen med din ansökan!

Referens

3554

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till