Jobbet Senior HR-generalist till långsiktigt och utvecklande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior HR-generalist till långsiktigt och utvecklande uppdrag publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Lockas du av att arbeta i en spännande, dynamisk och internationell miljö där du får chansen att vara med och påverka och ha en varierande samt rolig arbetsdag? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta utvecklas i en riktigt rolig roll? I så fall är detta troligtvis helt rätt uppdrag för dig!

Om rollen
I rollen som HR-generalist ute hos vår kund kommer du att arbeta med brett HR-arbete och att stötta och coacha bolagets chefer. Detta kan innebära alltifrån att stötta cheferna i rekryterings- och arbetsmiljöfrågor, rehabilitering och lönekartläggning. Dessutom är du en viktig del i arbetet med att utveckla och förbättra befintliga flöden och processer inom HR för att säkerställa att arbetssättet är uppdaterat, modernt och nytänkande.

I denna roll blir du en del av ett riktigt härligt team med högt i tak, frihet under ansvar och stora utvecklingsmöjligheter.
Detta är en konsultanställnig med start snarast möjligt som sträcker sig till 31/12-2020 med möjlighet till förlängning. 

Vi tror att du som söker HR-generalist rollen är...
Lyhörd, engagerad, prestigelös, utåtriktad och en riktig lagspelare. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll tidigare i minst 5 år och har erfarenhet av att självständigt driva HR-arbetet framåt. Du har i dina tidigare roller arbetat med  arbetsrätt, personalärenden och förhandlingar samt har erfarenhet av arbete i  blue collar miljö. Att skapa förtroendefulla relationer och agera bollplank och stöd till såväl chefer som dina kollegor är någonting du trivs med och har god vana av. Vi tror att du som söker har erfarenhet av HR-arbete på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att hantera avtalsfrågor och fackliga förhandlingar så har du erfarenhet av detta är det ett stort plus. Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du känner dig bekväm i att uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du erbjuds
En rolig och intressant arbetsdag som HR-generalist på ett stabilt och framgångsrikt företag. Du kommer att arbeta i en internationell och dynamisk miljö med många pågående projekt. Arbetskulturen präglas av glädje, kompetens och ett stort engagemang hos dina kollegor.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!


Referens

252E963409674AE1B82EFC30509EA530

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till