Jobbet HR-administratör till grundskoleförvaltningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-administratör till grundskoleförvaltningen publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

HR-avdelningen är en av sex övergripande stödfunktioner på Grundskoleförvaltningen. Vårt arbete är att ge professionellt HR-stöd så att verksamheterna kan nå sina mål. Vi är cirka 30 personer som arbetar på avdelningen.

Vår rekryteringsenhet startade i mars 2018 och vi befinner oss nu i en spännande uppbyggnadsfas med målet att bli en rekryteringsenhet i världsklass. Nu söker vi dig som vill fortsätta detta arbete tillsammans med oss.


Arbetsuppgifter

Är du en skicklig HR-administratör som är redo för nya utmaningar? Då har vi uppdraget för dig!

Som HR-administratör arbetar du med de administrativa delarna av HR processerna. För dig och dina kollegor på rekryteringsenheten innebär detta bland annat arbete med anställning- och rekryteringsadministration samt hantering och rekrytering av korttidsvikarier. Eftersom vi är en relativt ny enhet kommer du få vara med och bygga upp och forma våra arbetssätt för att bland annat säkra förvaltningens personaladministration. Att utveckla processen kring vikariehantering är en viktig del i detta.

Ditt uppdrag innebär mycket kontakt med beställande chefer, kandidater och korttidsvikarier. Företrädesvis sker kontakterna via mail, telefon och våra system där du stöttar korttidsvikarier och bokare.

Utöver ditt administrativa team kommer du också bli en del av ett HR-team som består av en HR-administratör, en rekryteringskonsult och två HR-konsulter. Tillsammans levererar ni god service och kunskap mot chefer i ett av förvaltningens utbildningsområde.

Ta chansen att bli en del av ett gäng som är fast beslutna om att bli en HR-avdelning i framkant!


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och minst två års arbetslivserfarenhet från HR-administration. Dessa erfarenheter får gärna innefatta rekryteringsadministration, vikariehantering och anställningsadministration. Har du dessutom erfarenheter från arbete med kundservice är det en fördel. Vi ser det också som en fördel om du skulle ha utbildning inom personaladministration.

För att kunna lyckas och trivas i uppdraget är det viktigt att du är metodisk, noggrann och har lätt för kommunikation och relationsbyggande. Du är van vid att hantera flera parallella processer och har förmågan att kunna prioritera vad som är viktigast för stunden. Du ska också trivas med att arbeta i en stöttande roll.

Du är en van användare i administrativa IT-system och skulle du ha erfarenhet av att arbeta i HR-system och Vikariebanken ser vi det som ett plus.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-03-29

Referensnummer: C26239

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 072-190 91 60

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

C26239

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till