Jobbet HR-administratör sökes omgående till Miljöpartiet! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-administratör sökes omgående till Miljöpartiet! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom HR? Är du en duktig administratör samt har ett intresse för miljö? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en HR-administratör till Miljöpartiet med start omgående. Miljöpartier erbjuder dig ett utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Miljöpartiet vet att olika erfarenheter är utvecklande och bidrar till en modern och mänsklig arbetsplats. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsidentitet, könsuttryck, ålder, sexuell läggning, funktionsvariation eller etnisk eller religiös tillhörighet. Du delar givetvis Miljöpartiets gröna värderingar.

I rollen som HR-administratör kommer du att stötta upp avdelningen bestående av två kollegor med att hantera enklare personaladministrativa ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

-Hantering av personuppgifter
-Stöd i rekryteringsprocesser gällande urval och referenstagning
-Löpande administration

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår minst till och med september. Du kommer bli anställd som konsult av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund på Södermalm i Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag 35 timmars veckor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare arbetat med HR-administration, gärna vid sidan om dina studier. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom personal. Som person är du strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Du är noggrann, har hög integritet och har lätt för att se samband. God kunskap i både engelska och svenska är ett krav för tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig på heltid omgående. Kan detta vara ett uppdrag för dig? Sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42419

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Receptionister och administratörer till konsultuppdrag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Rekryteringsassistent till IT/Retail-företag i Sthlm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Miljö - naturvetenskap - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.