Jobbet HR-administratör sökes omgående för internationellt bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR-administratör sökes omgående för internationellt bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av HR-arbete och drivs av att kunna erbjuda god service? Är du en teamplayer som trivs med att arbeta strukturerat och organiserat? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en engagerad och serviceinriktad HR-administratör. I rollen kommer du att vara en del utav vår kunds HR-avdelning som är ett härligt och glatt team med stor variation på arbetsuppgifter på ett stort och internationellt bolag . Till din hjälp kommer du att arbeta utefter tydliga- och fastställda rutiner samt använda dig utav ärendehanteringssystemet ServiceNow och HR-systemet TMS.

Dina arbetsuppgifter som HR-administratör innefattar bland annat:

- Hantera inkommande supportärenden inom HR över telefon och mail
- Hantera enklare ärenden kring lönefrågor
- Registrering av nyanställningar
- Utfärdande av anställningsavtal, arbetsgivarintyg, AFA-anmälan och övrig administrering
- Arkivering och visst bevakningsarbete

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under vardagar under dagtid. Tjänsten startar omgående så snart vi hittat rätt kandidat och kommer att pågå sex månader framåt och med viss chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom HR/PA samt att du gärna har tidigare arbetserfarenhet inom HR- och lönefrågor. Har du tidigare arbetat inom kundservice är det ett plus då du i rollen kommer att supportera dina kollegor över telefon och mail, men det är inget krav. Du kommer att arbeta tätt med ditt team och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta med flexibilitet i ett högt tempo då du kan komma att behöva växla snabbt mellan de olika arbetsuppgifterna. Vidare har du god systemvana samt goda kunskaper i svenska- och engelska i tal och skrift. Låter det här som något för dig? Ta då chansen och ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49764

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till