Jobbet HR-administratör med fokus på service och support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR-administratör med fokus på service och support publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.


Arbetsuppgifter

Nu har du chans att vara med och fortsätta utveckla Malmö stads HR-service! Vi söker dig som vill ge både stöd och hjälp till Malmö stads chefer, medarbetare och HR-medarbetare i vår support.

Som HR-administratör på HR-service erbjuds du utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och spännande verksamhet. I din roll kommer du till största delen att ge support och stöd inom anställning och lönefrågor, kopplade till vårt HR system, skriftligen och via telefon. Du kommer på en liten del av tjänsten även att arbeta med kvalitetssäkring och rättningar av löner.

Vad får du hos oss?
Som medarbetare i Malmö stad gör du skillnad. Vi är en stor organisation med stora möjligheter.
Som medarbetare hos oss delar du vår vision att vara en värdeskapande resurs i en modern stad. Med engagemang och lyhördhet får du vara med och utföra och utveckla tjänster, utifrån i dialog identifierade behov.
Våra värdeord är respekt, kreativitet och engagemang. Vi delar samma värdegrund och jobbar mot samma mål som Malmö stads förvaltningar och bolag. Vi förstår deras och malmöbornas behov och anpassar vårt erbjudande i takt med att behoven förändras – eftersom Malmö är en stad i ständig utveckling. Vill du vara med?


Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en administrativ och stödjande roll. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du har lätt för att lära och ta till dig nya arbetsuppgifter samt har förmågan att analysera och reda ut problem av olika karaktär. Du är serviceinriktad, har en mycket god samarbetsförmåga, är noggrann och strukturerad samt levererar i tid med god kvalité. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Krav
• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration
• Arbetslivserfarenhet av support
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift

Meriterande
• Gymnasieutbildning med inriktning administration eller ekonomi.
• Yrkesutbildning eller eftergymnasial utbildning inom lön/ ekonomi.
• Arbetslivserfarenhet av löneadministration inom offentlig verksamhet


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse, så fort som möjligt.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-12

Referensnummer: 2018-KTJ-87

Kontaktpersoner
  • Pia Lindberg
  • Sektionschef
  • 0709-700 942

Fackliga företrädare
  • Leif Nilsson
  • 040-341228
  • Daniel Antonson
  • 040341899

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2018-KTJ-87

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till