Jobbet HR- Specialist, Rekryterare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR- Specialist, Rekryterare publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Till vår kund i Linköping söker vi nu en HR- Specialist, Rekryterare

Dina arbetsuppgifter
Som rekryterare kommer du att coacha rekryterande chefer och övrig organisation i hur företaget ska arbeta med rekrytering. Din vardag kommer framförallt att innehålla rekrytering av tjänstemän och du kommer att ansvara för att:
•göra kravprofil och skriva annons
•stötta och coacha rekryterande chefer i rekryteringsprocessen
•säkra ett bra kandidatunderlag
•genomföra olika typer av intervjuer
•referenstagning samt återkoppling Du kommer även att få möjlighet att engagera dig i olika HR-projekt. Teamet består idag av ca tretton medarbetare placerade på olika orter i Sverige. Du kommer att vara placerad på kontoret i Linköping och sitta med kollegor inom teamet men också andra HR-kollegor. Detta är ett långt konsultuppdrag men en trygg anställning hos Skill.

Din profil
Du är en fenomenal rekryterare som älskar ditt jobb. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är kommunikativ med en förmåga att samarbeta, skapa förtroende och bygga relationer med människor på alla nivåer. Med din prestigelöshet och ditt goda omdöme vågar och kan du utmana dig själv, dina kollegor och rekryterande chefer till att ta beslut för företagets bästa. Du är nyfiken till din natur och trivs i miljöer där du får användning av din förmåga att arbeta strukturerat och behovsanpassat. Du är en person med energi och stark drivkraft som är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och att ta dina uppgifter i mål. Du har en bakgrund i form av relevant utbildning och du har bred erfarenhet av rekrytering Vi ser gärna att du har arbetat med eller förstår dig på olika angreppsätt man som rekryterare kan arbeta utefter, så som till exempel kompetensbaserat alternativt evidensbaserat. Du är trygg i arbetet med att självständigt ta dig an alla delar av rekryteringsprocessen. Det är meriterande om du är en van rekryterare av ingenjörer och har tidigare erfarenhet från intern rekrytering på storbolag. Vi ser det även som en fördel om du arbetat med något testverktyg. Du måste vara bekväm med och ha goda kunskaper i att skriva och tala både svenska och engelska. För att lyckas i rollen krävs det att du tycker om att arbeta i en miljö med hög förändringstakt.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman på telefonnummer 013-495 89 73

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3888

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till