Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR- och löneadministratör till ZEISS jobb i Stockholm på Carl Zeiss AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR- och löneadministratör till ZEISS på Carl Zeiss AB

HR- och löneadministratör till ZEISS

Carl Zeiss AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en erfaren och kunnig HR- och löneadministratör som vill ta steget vidare och utvecklas i en roll på nordisk nivå? Trivs du som bäst i en omväxlande roll där du arbetar brett med HR-administrativa uppgifter? Då ser vi fram emot att höra av dig!


ansvarsområde.

Som HR- och löneadministratör har du, tillsammans med en kollega, ansvar för lönehanteringen i de nordiska länderna och bistår chefer och medarbetare med support i lönerelaterade frågor. 

Du arbetar strategiskt och operativt med ZEISS Nordics HR-processer och policies, samt hanterar löpande HR-administrativa uppgifter som rör tidrapportering, reseräkningar, företagsbilar, anställningsavtal, rapportering till Försäkringskassan och andra myndigheter, SCB-statistik, arkivering, pensioner, försäkringar och intyg. 

Du kommer att ha ett brett kontaktnät och vara en viktig del av den nordiska HR-funktionen. I din roll rapporterar du till ZEISS nordiska HR-chef och har din arbetsplats på ZEISS kontor på Gärdet i Stockholm.


kvalifikationer.

Den vi söker har eftergymnasial utbildning inom löne-/personaladministration och minst tre års erfarenhet av lönehantering, gärna på nordisk nivå. Du har även några års relevant erfarenhet av HR-administrativt arbete. 

Vi förutsätter att du är en van användare av Officepaketet, framförallt av Excel och van att arbeta i olika affärsstödjande system. Du har förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt, och behärskar ”skandinaviska” och engelska på hög nivå i både tal och skrift. Hos ZEISS är hög integritet viktigt och du behöver vara van att hantera känslig information på ett affärsmässigt och ansvarsfullt sätt.

Som person är du relations- och förtroendeskapande, med förmåga att skapa och bibehålla goda relationer på alla plan. Du beskrivs som ansvarstagande, lösningsorienterad och ser hög servicenivå som en självklarhet. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en mycket god kommunikatör, samt både ödmjuk och lyhörd. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och får saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-08-15
Urval och intervjuer kommer att ske med start v 33.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta gärna Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.
 

Rekommenderade jobb

HR- och löneadministratör till ZEISS
Carl Zeiss AB Stockholm Heltid
Ansvarig Lön och förmåner till Almi
Almi Stockholm Heltidsanställd
Business Coordinator till ZEISS i Stockholm
Carl Zeiss AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351478