Jobbet HR- och löneadministratör sökes till Flemingsberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

HR- och löneadministratör sökes till Flemingsberg publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du arbetslivserfarenhet av en kombinerad roll som innefattar både löne- och personaladministration? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Den administrativa avdelningen är organiserad inom arkiv, lokalvård, målkansli, IT, HR, ekonomi, nämndemannahantering samt service- och säkerhet. Som administratör arbetar självstädning i din roll med många kontakter internt och externt. Du samarbetar även till viss del med HR-specialisterna inom HR-relaterade frågor. Du rapporterar till den administrativa direktören.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta i en bred och varierad roll med fokus på bl.a. ekonomi- och personaladministrativa frågor. Du är spindeln i nätet och sköter administrativa uppgifter och stöttar organisationen inom olika administrativa områden.
Administrationen berör bl.a. arbetsuppgifter så som diarieföring, registrering, fakturahantering, kostnader i mål (KIM), registrering och uppföljning av lönepåverkande händelser, kollektivavtalstolkning, sammanställning av information och statistik, lönefrågor och administration av utbildningstjänstgöring och anställningskontrakt med mera.

Du bearbetar och kontrollerar löneunderlag och personaladministration, kvalitetssäkra lönelistor och ansvarar för löpande lönehantering och korrigeringar av lönepåverkande händelser. I uppgifterna igår det även ekonomisk granskning, reseadministration och inskanning av olika dokument.
Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt.

Tidsperiod för uppdraget: 2020-03-01 till 2020-09-30.Förlängningsoption finns, arbetet sker mellan tisdag-torsdag. Arbetstiderna är 8 timmar per dag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting.

Detta söker vi:

Administratören ska uppfylla följande krav för löneadministratör och personaladministratör.
•gymnasium eller likvärdig utbildning
•minst ett (1) års arbetslivserfarenhet av en kombinerad roll som innefattar både löne- och personaladministration.
•kunskaper om lagar och avtal inom HR-området (som exempelvis kollektivavtalstolkning, SemL, FLL, ATL, SjLL)
•mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
•goda kunskaper och erfarenhet av att använda Office-paketet
• kunskaper i lönesystemet Palasso, erfarenhet av HR- och löneadministration i offentlig verksamhet samt har ekonomisk eller personalinriktad eftergymnasial utbildning.

Vi söker en person som kan arbeta självständig och också har god samarbetsförmåga och stark servicekänsla. Personen kan ta ansvar för sina arbetsuppgifter. Vidare ska personen vi söker vara flexibel, ha prioriteringsförmåga och stresstålighet då arbetet i perioder innebär att arbeta mot deadlines. Personen ska också måna om att upprätthålla struktur, effektivitet och noggrannhet.
Vi arbetar med ett aktivt medarbetarskap som präglas av ansvar, delaktighet och engagemang. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid intervju.

Sökord: HR, personaladministratör, löneadministratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52480

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till