Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HR- koordinator sökes till Infranord! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HR- koordinator sökes till Infranord! på StudentConsulting

HR- koordinator sökes till Infranord!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Har du tidigare erfarenhet inom HR- området och vill utvecklas i rollen som HR-koordinator? Är du noggrann, initiativtagande och trivs med service och support? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting för kunds räkning en driven HR-koordinator på heltid till Infranord som verkar inom anläggnings- och underhållsbranschen med Sverige som bas. Infranord är det ledande bolaget i sin bransch inom Sverige och en av de största aktörerna i Norge. Till Infranord söker vi nu en HR- koordinator på heltid till deras HR- team. I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med fokus på att stödja organisationen inom personal- och utbildningssamordning samt hantera löpande personaladministration. I rollen arbetar du med följande arbetsuppgifter:

- Samordning av kurser, utbildningar och andra HR-processer
- Leda och administrera personal- och utbildningsuppdrag, tex. medarbetarundersökning, kompetenskartläggning m.m
- Personaladministration och löpande registreringar
- Superuser och registervård
- Delta i förbättringsarbeten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd via StudentConsulting och arbetar hos Infranord i Solna. Uppdraget beräknas starta omgående och inleds med en 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Uppdraget är förlagt under kontorstider, måndag – fredag kl. 08.00 – 16.30. Vid start av uppdraget ges en gedigen introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 1 - 2 års erfarenhet inom HR-området samt besitter en eftergymnasial utbildning med HR och personalinriktning, alternativt besitter motsvarande erfarenhet och kompetens inom HR. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har arbetat i HR-system samt har goda kunskaper inom Word, Excel och Outlook.

För att passa in i rollen är du noggrann och positiv. Vidare har du en god administrativ vana och en god samarbetsförmåga. I arbetet som HR- koordinator krävs det att du är strukturerad, prestigelös och som person självgående med förmåga att se vad som behövs göras då arbetet omfattar olika områden.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: HR- koordinator

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60276