Jobbet HR - administratör till AGN Haga AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

HR - administratör till AGN Haga AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom HR? Vill du vara en del av projektet Västlänken och arbeta i ett av Europas största byggföretag? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en HR-administratör till vår kund AGN Haga AB. I rollen som HR administratör utgör du ett administrativt stöd inom de olika HR- processerna. Här kommer du få medverka i förbättringsarbetet med processer och verktyg samt vara med att utarbeta strukturer och rutiner i ditt dagliga arbete. Du rapporterar till HR-ansvarig och tillhör Finans och Administrations avdelningen. Avdelningen består av totalt 5 medarbetare och omfattar HR, finans, redovisning och administration.

Ansvarsområden:
- Stötta AGN Hagas chefer i frågor om löner och avtal
- Administrera personalärenden som anställningsavtal, uppsägning etc.
- Kollektivavtal – Byggnads, Seko och Unionen
- Samverkan med de lokala fackliga organisationerna
- Följa upp att lönehanteringen sköts korrekt gentemot extern löneleverantör, samt vara partner till finans.
- Administrera ID06 -kort
- Kursbokningar av obligatoriska kurser för anställda
- Administrera tidsrapporter

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos kund. Tjänsten är planerad att starta omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Minst 2 års erfarenhet av HR administration med goda kunskaper i att tolka kollektivavtal.
- Eftergymnasial utbildning inom Löneadministration, PA programmet eller motsvarande.
- Erfarenhet av kollektivavtal, lön, HR administration, HR processer
- Mycket goda kunskaper i Office paketet. HR system är under upphandling och kurs i detta kommer att ges.
- Flytande i tal och skrift i såväl engelska som svenska.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad, stresstålig och initiativtagande. Du trivs i en miljö där det händer mycket och som ständigt utvecklas.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Sökord: HR, HR-assistent, HR-administratör, Personalvetare, Löneadministration

Om arbetsgivaren:

Västlänken, Entreprenad Haga
Projektet Västlänken – Entreprenad Haga, kommer att bygga en cirka 8 kilometer lång ny tågförbindelse, varav 6,6 kilometer är tågtunnel under Göteborg. Västlänken möjliggör ett nytt trafikkoncept för staden, vilket innebär att pendeltåg och regionaltåg körs i en tunnel under staden, med möjlighet för passagerare att kliva på och av vid en av de tre nya stationerna Centralen, Haga och Korsvägen. Entreprenad Haga består av mark och byggnadsarbeten för en tunnelbanestation med ramper och installationer samt tågtunnel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44284

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till