Jobbet Holms Industri i Motala söker en svetsare med erfarenhet av montering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Holms Industri i Motala söker en svetsare med erfarenhet av montering! publicerad av Skill

Heltid
Motala
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du svetsare idag och vill utvecklas vidare i rollen? Vill du vara med och tillverka produkter som gör vardagen säkrare för dig och dina medtrafikanter? Då är det här tjänsten för dig!

Om företaget
Holms Industri AB är marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning. Holms utvecklar, tillverkar och säljer snöplogar, sopmaskiner och sandspridarskopor med höga krav på kvalité och driftsäkerhet. www.holms.com www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som svetsare och montör på Holms innebär stor variation. Arbetsuppgifterna på svetsavdelningen består i huvudsak av manuellsvetsning och robotsvetsning. Du förser robotcellen med material, laddar i fixtur, häftsvetsar och förbereder för körning. I arbetet förekommer även justering och programmering av robot samt dokumentering av utfört arbete i system. Arbetet kan även innefatta montering av Holms plogar och sopvalsar som består av olika plåtkomponenter, borstar, hydraulslangar, elkablage mm. Vi erbjuder en tjänst där du har stor flexibilitet och möjlighet att utvecklas på kort och lång sikt. Utöver ovanstående ser vi att du har: -Svetskompetens MAG -Erfarenhet av robotsvetsning -Erfarenhet av ritningsläsning Det är även meriterande om du har: -Svetsaprövning EN 287 / Iso 9606-1 -Truck- och / eller traverskort

Din profil
Holms Industri har en stark värdegrund som präglar organisationen från 'topp till tå'. Holms värderar personlig lämplighet högt. Det är viktigt att du som person har ett driv och engagemang i det du gör och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du som person är: - Ansvarsfull och noggrann. - Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt. - Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. - Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda. - Har hög arbetsmoral, är kvalitetsmedveten och utför arbetet med stolthet.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Victoria Donderer, Victoria.donderer@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3510

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Motala).
Du kan avregistrera dig när som helst.