Jobbet Holländskspråkig kundtjänstmedarbetare / Dutch speaking customer support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Holländskspråkig kundtjänstmedarbetare / Dutch speaking customer support publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Brinner du för service och för att hjälpa andra? Talar du dessutom flytande holländska och engelska? Då tror vi att detta kan vara en tjänst för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är en aktuell aktör inom medtech. De tillhandahåller en egenutvecklad mjukvara för miljontals användare, såväl privatkunder som företag och offentlig verksamhet i Europa och USA. Det europeiska huvudkontoret är beläget i vackra och hemtrevliga lokaler i centrala Göteborg och företagskulturen präglas av en stark gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett supportteam bestående av åtta personer som supporterar den europeiska marknaden på nio olika språk. Din huvudsakliga uppgift är att ta emot och supportera kundärenden över telefon och mail på holländska, engelska och svenska. Utöver kundsupport arbetar du även med textöversättning av dokument och utbildning i systemet för användare samt deltar på mässor och i utrullningsprojekt. Du arbetar nära tillsammans med dina kollegor samtidigt som du får möjlighet att ta ansvar och driva din egen utveckling framåt. Arbetstiderna är 8.00-17.00 respektive 9.00-18.00 och varierar enligt ett i förväg satt schema fördelat på teamets medlemmar.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av kundservice över telefon och mail • Flytande kunskaper i holländska och engelska samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Ytterligare språk är starkt meriterande Vi tror att du som söker har intresset, viljan och förmågan att hjälpa såväl kunder som dina kollegor i teamet. Du anstränger dig för att leverera lösningar och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående gentemot andra. Du trivs med att samarbeta med dina kollegor och får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, customer support, service, holländska, nederländska, dutch, Göteborg

Referens

2813201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till