Jobbet Hjullastarförare till kund i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hjullastarförare till kund i Göteborg publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du med ett självständigt och varierande arbete där du får vistas utomhus och på olika platser? Vill du arbeta på ett välkänt och etablerat företag? Då kan det här vara ett arbete för dig!

Lernia söker hjullastarförare för kunds räkning. Företaget är stort och finns i hela Göteborgsområdet och Sverige.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Om tjänsten

I rollen kommer du arbeta med vägning, hantering av restprodukter, wellpapp och byggmaterial samt administration. Uppdraget är på heltid med placering i Marieholm, Göteborg. 

Krav för tjänsten

  • Truckkort A-B samt C2 (hjullastare) 
  • B-körkort 
  • God talförmåga i svenska 

Om dig

Vi söker dig som är strukturerad, arbetsam och noggrann. Du gillar att arbeta självständigt och att ta stort ansvar. Vidare tror vi att du som söker är stresstålig, flexibel och duktig på att prioritera när det dyker upp oväntade utmaningar. Du tycker om att ha ordning och reda kring dig och ser till att saker blir gjorda! Passar du in på beskrivningen? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under processen.

Om anställningen

  • 6 månaders visstidsanställning
  • Tillsättning i mitten av december 
  • Heltid
  • Dagtid 07-16
  • Göteborg, Marieholm


Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

54430

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till