SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Hjullastarförare sökes till Nordic Bulkers i Oxelösund på Jobandtalent

Hjullastarförare sökes till Nordic Bulkers i Oxelösund

Jobandtalent Nyköping, Södermanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nordic Bulkers är specialiserat på nationella och internationella transporter, lager, hantering och andra logistiktjänster för torra och flytande bulkprodukter. Just nu söker de en vass hjullastarförare som kan stötta upp under sommaren mellan vecka 22-31. Företaget växer och detta är en fin möjlighet för dig som vill skaffa dig bra referenser och i framtiden ha chans till extra jobb på företaget.

ARBETSBESKRIVNING 

Arbetet som hjullastarförare innebär att ta emot och distribuera varor till och från området i Oxelösund. Båtlaster kommer in via hamnen där man har stort ansvar att hantera varorna med högt säkerhetstänk. I arbetet ingår även lagerhantering och dokumentation. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Jobandtalent. Arbetstiden är förlagd dagtid mellan klockan 7-16 måndag-fredag.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi tror du är en vass hjullastarförare med skön inställning till industriarbete. Lång erfarenhet av ha kört hjullastare är inget krav men du måste ha genomgått hjullastarutbildning och inneha C2 (hjullastare) behörighet. I övrigt är du en team player som har god attityd till arbetet. Det är meriterande om du arbetat inom liknande industri tidigare. SSG är ett krav och du måste vara tillgänglig hela perioden mellan 1 juni-4 augusti. 

  ANSÖKAN

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. [ Link removed ]

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon. 

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  OM JOBANDTALENT

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

   
  Tryck ansök nu!
  Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
  Ansök på företagets hemsida

  Job ID: teamtailor-2813545-668435