Jobbet Hjälp oss sänka räntorna i Sverige! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hjälp oss sänka räntorna i Sverige! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

I samarbete med Brocc AB söker Teleperformance Danmark A/S nu duktiga och engagerade svensktalande säljkonsulter.

Information om uppdraget:

Brocc förmedlar lån från privatpersoner och företag direkt till privatpersoner. Tillsammans kapar vi dyra mellanhänder genom att ha låga räntor.

Om jobbet som säljkonsult
Som säljkonsult arbetar du med att förmedla privatlån mot den svenska marknaden. Din uppgift är att prata med kunder som vill ha mer information kring finansiering. Våra kunder är nyfikna på att få veta och lära sig mer och du vägleder kunden på ett tydligt sätt och hjälper till att hitta den bästa lånekalkylen för dem. Du håller löpande kontakt med kunderna genom hela processen - från att de visar första intresset och fram tills du genomför försäljningen.

Det är en stor fördel om du är intresserad av och vill arbeta med bank och finanser.

Gillar du att prata med människor, skapa resultat via telefon och jobba på ett vinnande team? Då har du hittat rätt jobb att söka!

Jobbet innebär en heltidsanställning på 37 timmar per vecka och du erhåller en bra fast timlön på 125 DKK./t /180 SEK+ ett mycket attraktivt bonusprogram.

Detta söker vi:

Du är den person vi söker om du:
• är bra på att läsa av dina kunder så att du anpassar din försäljning till kundens behov
• kan bygga, hålla fast vid och utveckla relationer över telefone
• är professionell, målfokuserad och har stark tro på dina egna förmågor
• är proaktiv och inte lätt tappar sugen av ett nej
• är utåtriktad och har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrivande
• talar och skriver flytande svenska

Du behöver säljtalang och ännu hellre så har du redan erfarenhet av försäljning. Erfarenhet inom finans, låneförmedling och bank kan också vara en fördel, men är inte ett krav. Det viktiga är att du varje dag är beredd att göra ditt bästa för dina kunder och kollegor i en konkurrensutsatt miljö.

Det erbjuder Teleperformance:
• pensionssparande
• gratis sjukförsäkring
• tillgång till Meyers Kantine för lunch och fri frukt och kaffe
• en härlig arbetsmiljö

Om arbetsgivaren:

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar. En av de stora investerarna bakom Brocc är den amerikanskägda investmentbanken Goldman Sachs.

Teleperformance, the global leader in outsourced omnichannel customer experience management, serves as a strategic partner to the world’s leading companies in a wide variety of industries. Its customer care, technical support, customer acquisition, consulting & analytics, digital integrated business service solutions and other high-value specialized services ensure consistently positive customer interactions that are reliable, flexible and intelligent. The company has established the highest security and quality standards in the industry and uses proprietary deep learning technology to optimize flexibility on a global scale. The Group’s 300,000 employees, spread across nearly 80 countries, support billions of connections annually in 265 languages and enhance the customer experience with every interaction.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51862

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till