SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Hiab Graduate Program: energieffektiva produkter för framtiden! jobb i Hudiksvall på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Hiab Graduate Program: energieffektiva produkter för framtiden! på Academic Work

Hiab Graduate Program: energieffektiva produkter för framtiden!

Academic Work Hudiksvall, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu har du som nyligen tagit din civilingenjörsexamen möjlighet att vara med på en teknikrevolution hos ett bolag med ambitiösa mål som branschledande på både innovation och hållbarhet! Vi söker dig till Hiabs globala R&D Graduate Program, där du tillsammans med andra talanger och Hiabs tekniska specialister får utforska de senaste och bästa idéerna från energi, automation, materialteknik, digitala lösningar och smart design kopplat till produktutveckling. Här erbjuds du en unik möjlighet att arbeta praktiskt som Energy Performance Engineer och samtidigt få bred kunskap om industrin. Start januari 2023, urval görs löpande!Om tjänsten

Vill du vara med på Hiabs resa att minska sitt koldioxidavtryck med 200 000 ton 2024? Det är en utmanande och spännande väg, men också en möjlighet för nya innovationer! Som en del av resan skapades Hiabs globala Graduate Program - där morgondagens talanger tillsammans får jobba mot morgondagens produkter. Till Hiab Sustainability söker vi en Product Energy Performance Engineer.

Hiab Sustaibability är en del av R&D och driver arbetet om att utveckla standarder, verktyg och metoder för att nå hållbarhetsmålen. Som Graduate kommer du få jobba praktiskt med att bidra i utvecklingen av framtidens energieffektiva kranar, och får goda möjligheter till en framtid som exempelvis elektrifieringsingenjör eller inom Sustainability på Hiab.Om programmet

Hiabs Graduate Program är ett globalt program på 15 månader för totalt 11 Graduates med olika tekniska inriktningar, varav fyra med placering på Customer Innovation Center i Hudiksvall.

Programmet har tema hållbarhet och teknikutveckling för nästa generations produkter. Du kommer både driva egna projekt och delta i gemensamma aktiviteter tillsammans med övriga Graduates, med stora möjligheter att utvecklas både tekniskt och som person. Ni får en gedigen introduktion och erbjuds alla nödvändiga verktyg för en fortsatt karriär på Hiab.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommet att anställas av Hiab.Arbetsuppgifter

Att förbättra energieffektiviteten är avgörande för att Hiab ska kunna nå sina hållbarhetsmål.

Utöver tvärfunktionella projekt tillsammans med övriga Graduates kommer du arbeta med:

 • Designa tester för energiförbrukning och standardiserade körcykler
 • Ta fram modeller och andra verktyg för att utvärdera, presentera och jämföra produkters energiprestanda
 • Utveckla standard för Enviromental Product Declarations
 • Genomföra LCA
 • Utforska olika elektrifieringsteknologier

Jobbkrav
 • Är nyeaxaminerad civilingenjör inom mekatronik, elektroteknik, energiteknik, maskinteknik, hydraulik eller teknisk fysik
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du älskar att lära dig nya saker och tar stort ansvar för din egen utveckling. Lika självklart är det att dela kunskap med andra och söka nya vägar framåt för att nå resultat. Vi söker dig som:

 • Har god samarbetsförmåga
 • Är strukturerad med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete
 • Är självgående


Övrig information

 • Start: Januari 2023
 • Omfattning: Heltid, 15 månaders Graduate Program
 • Placering: Customer & Innovation Centre i Hudiksvall, internationella resor ingår i Graduate Program

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Hiabs styckegodskranar ligger i premiumsegmentet och har den allra senaste tekniken för att maximera säkerhet, prestanda och effektivitet för branschspecifika kranar. De klarar de tyngsta jobben och kan utföra snabba lastningscykler eller känsliga precisionsarbeten. Smarta lösningar garanterar säkerheten för både operatör och arbetsmiljö!

Hiab är en del av [ Link removed ] .

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15080821-SE