Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

HERTZ söker en Stationschef till Stockholm! jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
HERTZ söker en Stationschef till Stockholm! på TNG Group AB

HERTZ söker en Stationschef till Stockholm!

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

HERTZ söker nu en Stationschef som vill vara med och utveckla två stationer i centrala Stockholm!

Hos HERTZ kommer du få arbeta med service, ledarskap och logistik i branschens ledande bolag med en hyrbilsflotta på fler än 10 000 bilar runtom i Sverige. Vi söker en trygg Stationschef som med sitt engagemang och coachande sätt tar personalen och stationerna till nya höjder.

Detta är en fantastisk chans att få möjlighet att utveckla de båda stationerna på Odenplan och på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa hyrbilsföretag och är du redo för att driva två stationer med stor potential med fokus på medarbetarna?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en roll som Stationschef i ett stort bolag där vi är ett marknadsledande serviceföretag i branschen. Det är bilarna på HERTZ som utgör grunden för verksamheten och där medarbetarnas fullständiga engagemang och omtanke är kärnan för den fortsatt utvecklingen framåt. Här vill vi ha med dig!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Stationschef är du ansvarig för stationernas utveckling, marknadsföring, säkerhet och lönsamhet. På stationen vid Odenplan arbetar idag cirka 5st medarbetare och där det på stationen vid Mäster Samuelsgatan arbetar cirka 10st medarbetare. Du har ytterst personalansvar för samtlig personal utspridda på de båda stationerna. Du kommer att variera din närvaro på stationerna och troligtvis förlägga din arbetstid halvtid på respektive station men där det under dagar och perioder kan behöva varieras vid punktinsatser. Hur du väljer att prioritera din tid tar du själv eget ansvar över utifrån verksamhetens behov. 

I vardagen handlar din roll bland annat om att;

  • Vara delaktig i den dagliga driften av stationerna
  • Ha ett coachande och tydligt ledarskap och arbeta nära dina medarbetare 
  • Strategiskt arbeta med ständiga förbättringar med högt affärsmannaskap
  • Ansvara för rekrytering, schemaläggning och medarbetarsamtal
  • Agera enligt företagets värdegrund; service, respekt, glädje och samarbete
  • Delta i och driva projekt för att utveckla och förbättra processer och rutiner
  • Aktivt arbeta med kundupplevelsen 
  • Följa upp försäljningssiffror och ansvara för stationernas budget
  • Leda och fördela arbetet så att stationerna utvecklar lönsamhet
  • Skapa och utveckla medarbetarengagemang 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ansvara för HERTZ två stationer i centrala Stockholm med företagets tydliga affärskoncept och kultur som genomsyras i verksamheten. I rollen har du förtroendearbetstid där arbetstiderna primärt är förlagda vardagar kl. 08.00 - 17.00. För att kunna möta verksamhetens behov och träffa såväl medansvariga som att skapa en tydlig ledarskapsnärvaro behöver du ibland anpassa schemat både till kvällar och helger. Som Stationschef rapporterar du till Area Manager Stockholm och ingår i teamet av stationschefer som idag består av ytterligare tre personer.

Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och prestigelös i ditt sätt att leda andra. Vi är en stor serviceorganisation med ett  stort utbud av olika tjänster. För att lyckas är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, hög social kompetens och gillar att ta ansvar och arbeta resultatinriktat får att nå dina mål.

Det är ett stort plus om du har branscherfarenhet sedan tidigare men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och ditt ledarskap. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C9C68A4BFEF245778CABBB58DF6CAE95