Jobbet Hertz Arlanda söker nu biluthyrare på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hertz Arlanda söker nu biluthyrare på deltid! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker deltidspersonal till vår kund i biluthyrningsbranschen! Det här är ett jobb för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Information om uppdraget:

Vid biluthyrningen arbetar man med att ta emot kunder när de vill hyra bilar och bokar in det i deras system. Man har ständig kundkontakt, såväl på svenska som på engelska. Gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Det är även viktigt att du kan hålla många bollar i luften samt att du är stresstålig då det är ett högt tempo under arbetspassen.

Arbetstiderna kan exempelvis vara mellan kl.06.00-15.00, 15.00–24.00 eller 11.00–20.00 under både vardagar och helger, men arbetstiderna varierar. Du ska vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kund.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten ska du vara studerande och du måste ha B-körkort. Du måste ha lätt för att ta dig ut till Arlandaområdet oavsett tid på dygnet då passen ibland börjar redan 06.00 på morgonen eller slutar så sent som 24.00. Du som söker tjänsten till bilåterlämningen ska vara serviceminded och ha god social kompetens. Du ska ha god hand med kunder och bemöta dem på ett trevligt och professionellt sätt, samtidigt som du måste ha skinn på näsan för att kunna ta diskussioner som kan uppstå vid eventuella skador som upptäcks av dig under skadebesiktningen. Du måste tala och förstå engelska utan problem då många kunder inte kan svenska. Oftast arbetar man i högt tempo och får hantera många kunder samtidigt, därför vill vi att du som söker är stresstålig och van vid liknande arbeten. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2-3 dagar i veckan, både vardagar och helger. Vi vill att man ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi jobbar med löpande intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44462

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till