Jobbet Heltidsjobb som receptionist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Heltidsjobb som receptionist publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av kundbemötande och vill arbeta som receptionist? Är du stresstålig, serviceminded och trivs i arbete med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en receptionist till StudentConsulting i Luleå.

Information om uppdraget:

StudentConsulting har gjort en otrolig resa utifrån att 1997 startat upp som ett litet studentföretag med fokus på att hyra ut studenter, till att tredje året i rad vara ett av Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag med branschens nöjdaste kunder och över 11 000 hel- och deltidsanställda konsulter. På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande och tempofylld arbetsmiljö och att ständigt utveckla oss själva och organisationen.

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för vårt kontor i Luleå. Du får träffa och skapa relationer med människor och vara en viktig del av verksamheten, då du ofta är den första och sista som besökare och anställda träffar. Rollen som receptionist är både rolig, utmanande och väldigt givande! I rollen som receptionist på StudentConsulting kommer du bland annat att:

- Ta emot besökare
- Svara i företagets växel och mail
- Utlämning av paket och post
- Administrera bokningar
- Vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbete inom organisationen
- Allmän service, dela ut kontorsmaterial, hantera post, koka kaffe etc.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader, arbetstider under vardagar mellan 8:00-17.00. Preliminär start är under oktober månad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hjälpsam, trevlig och kommunikativ. Du är en orädd person som brinner för kundvård. Du gillar att ha koll på läget och är inte rädd för att styra upp saker och ting. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och ansvarsfull i din yrkesroll. Vi vill att du har ett trevligt och tillmötesgående sätt och förstår vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot personal och kunder.

Vi vill att du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form. Det är meriterande om du dessutom har arbetat i reception. I rollen är det viktigt att du är flytande i såväl svenska som engelska. Övriga språk utöver det är meriterande. B-körkort är en fördel för tjänsten.

Passar du in i beskrivningen ovan? Då vill vi gärna höra från dig! Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49824

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till