Jobbet Heltidsjobb som CNC-operatör i Piteå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Heltidsjobb som CNC-operatör i Piteå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en CNC-operatör till Nordic Wear Parts AB i Piteå. Har du jobbat som CNC-operatör tidigare? Är du noggrann, ansvarstagande och har stort intresse för teknik? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som CNC-operatör i svarv och fräsmaskiner är din huvuduppgift att tillsammans med dina kollegor hantera produktionsutrustning. Det finns även goda möjligheter till större ansvarsområden som t.ex. driftledning/organisering och materialbeställning. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs på vardagar under kontorstiderna 07:00 – 16:00.

Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat och inleds med en provanställning på 6 månader som övergår till en tillsvidare. Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos Nordic Wear Parts AB (NwP) och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen.

NwP utvecklar och tillverkar produkter till basindustrin. De tillverkar en mängd olika produkter till sina kunder, ofta i korta serier. De tillverkar och levererar även sin egenutvecklade produkt, ett transportörkedjehjul med utbytbara tandluckor till basindustrin. NwP följer IF Metall:s kollektivavtal.

Vid näringslivets dag vann NwP ”årets startup 2018” med motiveringen: ”Med en lösning vars funktioner har prickat helt rätt avseende kundnytta och med ett patent som främjar stora tillväxtmöjligheter på en nationell och internationell marknad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, driven och ambitiös. Det är krav på att du har tidigare arbetslivserfarenhet som CNC-operatör och har ritningsförståelse. Även meriterande om du har erfarenhet från ställ, programmering samt bearbetning i svarv och fräsmaskiner. Det är även krav på Svenska, Engelska, B-körkort och tillgång till egen bil. Det är önskvärt och mycket meriterande om du har erfarenhet av beredning med CAM programvara eller erfarenhet av styrsystem som Heidenhain/ HAAS samt erfarenhet av driftledning. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett stort intresse för teknik.

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla kraven (se ovan) och visa stort intresse för tjänsten. Intervjuer och urval görs löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Låter detta intressant? Tveka då inte utan sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45597

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till